Ta MLAJ zaključuje močno obdobje mrkov

V ponedeljek, 30. maja, nastopi mlaj v dvojčkih. Poglejmo si, kaj nam bo prinesel. 

Ta MLAJ zaključuje močno obdobje mrkov (foto: profimedia) profimedia
29. 5. 2022

ZAKLJUČEK SEZONE MRKOV!

Majevski mlaj bo zaprl portal mrkov in s tem končal tokratno obdobje mrkov, čas pospešenih preobrazb in sprememb. Ne glede na to, kaj se nam je zgodilo v tem obdobju, bo mlaj kot nežna roka, ki nas bo vodila, da prebavimo vse energije, ki so nam prišle na pot.

Prvi mlaj po sezoni mrkov je vedno pomemben, saj prinaša svežo dozo energije in sveže perspektive, kar nam omogoča, da integriramo vse, kar se je v tem času razvilo. Prav tako se lahko počutimo bolj samozavestni, ko gre za korake naprej.

ŠE VEDNO IMAMO RETROGRADNI MERKUR

Medtem ko bo ta sveža energija dobrodošla, se v tem času vseeno meša nekaj  meglene energije v naših mislih, zato je dobro, da se premikamo počasi in smo potrpežljivi. Ta mentalno meglena energija delno prihaja iz Merkurja, ki je vladajoči planet dvojčkov in je trenutno retrograden. Kot vladar dvojčkov prevzame Merkur pod to luno še večji vpliv.

V dneh ob mlaju si dovolite, da si vzamete čas in ne hitite z nobenimi odločitvami z naglico. Vesolje upočasnjuje stvari, tako da si lahko vzamete čas, da zajamete sapo in sprejmete najboljšo odločitev za naprej.

Osredotočite se na razbistritev uma, odstranitev obsesivnega ali ponavljajočega se razmišljanja in se približajte sedanjosti. Poskusite se znebiti nereda okoli sebe in lažje boste krmarili po tej energiji.

Merkur bo zapustil retrogradno stanje 3. junija, in čeprav bo potreboval nekaj časa, da se vrne v prejšnjo moč in hitrost, bi se morale stvari v naslednjih tednih jasniti.

Za podporo in pomoč se lahko vedno obrnemo na naravo, privoščite si sprehod, naberite sveža zelišča in skujate čaj, ki podpira vaše telo.

DVOJČEK SPODBUJA HARMONIJO MED TELESOM IN DUŠO

Mlaj bo v dvojčkih. En dvojček je smrten, drugi pa nesmrten, kar nas spominja na dve plati našega bitja - telo in dušo. Oba dela potrebujeta medsebojno harmonijo.

Druga subtilna energija, ki obdaja ta mlaj, prihaja iz Aldebarana. To je kraljeva zvezda, ki so jo zelo spoštovale številne starodavne kulture po vsem svetu. V tem času mlaja bosta Sonce in Luna v konjunkciji s Aldebaranom. Aldebaran nosi energijo uspeha, časti in nagrad, ki tej luni daje srečen sijaj. 

Torej, po močni energiji mrkov pričakujte postopno mehčanje energij. Čeprav ta luna še ne bo prinesla popolne jasnosti, nas opominja, da moramo biti potrpežljivi, da se premikamo počasi in da se osredotočimo na nežnejše in bolj subtilne vidike našega zdravljenja.

Če je življenje še vedno živahno, vedite, da ta luna prinaša opomnik, da si lahko vzamete čas za prebavo in razmislek. Ne rabi vas preplaviti kakršna koli podivjana ali hitra energija, raje naredite nekaj korakov nazaj in si privoščite več časa in prostora zase.

Popijte malo kamilice ali kakšnega drugega zeliščnega čaja, ki pomirja, poškropite blazino s sivko in naj bodo stvari nežne, tihe in mehke.

Vir: foreverconscious.com

Preberite si še: