Astro napoved: Današnji dan je planetarno pisan

Astro napoved za sredo, 20. maj 2020. 

Astro napoved: Današnji dan je planetarno pisan (foto: pixabay) pixabay
20. 5. 2020

Z današnjim dnem se prične sezona in simbolika Dvojčkov. Gre za zelo intenzivno, komunikativno, navihano energijo, ki v svoji notranjosti vsebuje tudi nekaj skritega, neizraženega, a po drugi strani zelo odprtega in nemirnega.

Sonce se danes (14h) prestavi v Dvojčka, Luna pa v petek (15h), ko imamo tudi mlaj. Z mlajem lahko pride tudi nekaj zastojev, zamud ali pa zelo nejasnih informacij. Ta mlaj bo imel veliko potrebo sestaviti skupino ali pa izpostaviti posameznika in njegovo voljo.

Kaj in kdo zmaga? Zmaga definitivno tisti del, ko prisluhneš sebi, intuicija oz. delovanje iz srca vedno zmaga - temu pa se reče popolna iskrenost. 

Današnji dan pa je planetarno pisan. 

Luna se je v zgodnjih jutranjih urah zagnala v znak Bika. Danes je ugodna, jutri malce bolj počasna, v petek pa zmedena. Potem pa gre v Dvojčka in je že v energiji mlaja. Že danes je v tej energiji, a se je ne čuti tako močno, razen v nekem trmastem vztrajanju.

V današnjem jutru je prisotnih nekih zastojev, strahov in zmed, pa tudi nekih notranjih zadržkov, kaj, kako in kdaj... A kasneje v dnevu se zadeve sprostijo in dan steče bolj tekoče. Se pa lahko pojavi neodločnost.  

Ker se luna prazni je manj aktivne energije kot sicer. A za vse vrste kreativnih podvigov jo je dovolj.

Bikova Luna obožuje domače jedi in glede na vreme (pri nas dež) je lahko na menuju kakšna jota, štruklji, cmoki, mineštre, ajdovi žganci ali pa ajdova kaša z gobicami in solata, skratka babičina kuhinja. In seveda ta luna obožuje posladek.

Pa se spustimo v ta dan. Naj teče energija ljubezni. Mislim, da jo vsak od nas potrebuje in da nikomur "ne hodi viška".
Naj tečejo darovi obilja vsega dobrega v čustvih in v financah.

Sonja Šmit

Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2020 pa me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo