Mlaj v dvojčkih (22. 5.): Iskanje ravnovesja

Mlaj bo nastopil v petek, 22. 5. 2020 ob 19:39 uri v znamenju dvojčka. 

Mlaj v dvojčkih (22. 5.): Iskanje ravnovesja (foto: pixabay) pixabay
18. 5. 2020

Konec tedna prihaja mlaj v znamenju dvojčkov (vključuje pa tudi energije Venere, Merkurja, Neptuna in Saturna) in s tem vstopamo v nov lunin cikel. 

Nekateri bodo ta mlaj lahko občutili kot naporen oz. jih bo ta energija precej prevzela. Lahko pa ga občutimo tudi pozitivno oz. v njegovih energijah ozavestimo nekatere reči. 

Temačnost mlaja naj nikoli ne bo strašljiva, to je čas za transformacijo. Ne pozabite; po vsaki temi se spet vrne svetloba. 

Energija dvojčkov pa nas lahko potiska v dve različni smeri. Del nas želi levo, del nas pa pravi desno. Lahko je prisotna povečana zmedenost, razpršenost, površnost, tudi brezup na eni strani. Hkrati pa tudi večja lahkotnost in komunikativnost ter družabnost. 

Simbolno en dvojček simbolizira minljivost fizičnega sveta, drugi pa predstavlja nesmrtnost ter druge svetove. Skupaj raziskujeta življenje tako v višjih dimenzijah kot na Zemlji. 

Naloga dvojčka je spojiti zemeljsko in višjo modrost, da bi razumel celoto. Enega dvojčka lahko imenujemo človek, drugega pa bitje... Skupaj tvorita človeško bitje. 

Tudi v tem času mlaja v dvojčkih in na splošno v obdobju dvojčka je pomembno dojeti modrosti višjih dimenzij in hkrati modrosti Zemlje ter jih skupaj povezati.  Pomembno je, da ne zanemarimo nobene perspektive. 

Pomislite, kako v življenju združujete dva pola: fizičnega in duhovnega? Kdaj ste preveč v fizičnem svetu in kdaj morda preveč v duhovnem? Potrebno je najti ravnovesje med svetovi. 

Tudi Merkur in Venera bosta v tem času v znamenju dvojčkov, zato bo ta energija še bolj poudarjena. 

Dobra plat dvojčka pa je, da je izjemno družabno in komunikativno znamenje. Z njegovo pomočjo oz. z zdravo komunikacijo pa lahko izboljšamo odnose. 

Skozi druženje lahko ozavestimo svoje težave v komunikaciji. Opazimo pa tudi, kakšno olajšanje in sprostitev lahko občutimo po tem, ko se izrazimo. 

Čas dvojčkov poudarja komunikacijo s samim seboj in z drugimi ter razvijanje boljšega komunikacijskega sistema. 

Lahko tudi občutimo pomanjkanje samozavesti, slaba samopodoba pa vedno vodi v težave v odnosih. 

Lahko bomo razdvojeni in zmedeni glede tega, v katero smer moramo iti v življenju. Tudi to je lahko odlična priložnost, da gremo vase in se naučimo najti odgovore v sebi ter si zaupati. 

Namesto da se izgubimo v neodločnosti, raje počakajmo in zaupajmo, da bomo dobili jasne odgovore v miru in tišini. Ko se bomo povezali tako z Zemljo kot z vesoljem. 

Pravi odgovori so vedno na voljo, le nežna potrpežljivost je potrebna, da odženemo meglo in spregledamo, kje je naša smer.

Če se vam bo zdelo vse temačno, zaupajte, da je to vaše popotovanje k svetlobi. 

V času mlaja si lahko privoščite kak ritual, v katerem boste poslali jasne namere in želje za prihodnost. 

Torej, če se boste počutili zmedene, pojdite vase.

Dovolite si počakati na pravi odgovor. Prišel bo, zagotovo. In ne pozabite, da ste hkrati fizično in duhovno bitje. 

Vir: foreverconscious.com

Poglejte si še: