TA dan v tednu bo vašemu astrološkemu znamenju prinesel največ sreče

Preverite, kateri dan v tem tednu naj bi bil za vaše astrološko znamenje najboljši. :) 

TA dan v tednu bo vašemu astrološkemu znamenju prinesel največ sreče (foto: profimedia) profimedia
18. 4. 2022

Oven: ponedeljek, 18. april

Nov teden vas bo napolnil z zagonom in pozitivno energijo. Potrudite se, da svojo naravnanost ohranite vse do konca tedna.

Bik: torek, 19. april

V tem tednu se prične sezona bika, kar vas bo navdalo s še dodatno samozavestjo in motivacijo. Izkoristite to obdobje za postavljanje novih ciljev za prihodnost.

Dvojčka: sreda, 20. april

V sredini tedna boste osredotočeni predvsem na vašo kariero. To je odlična priložnost, da sprejmete nove karierne odločitve. Pogumno - zvezde so na vaši strani!

Rak: četrtek, 21. april

Proti koncu tedna boste še posebno pozornost posvečali svojemu ljubezenskemu življenju. Čustveni boste še bolj, kakor običajno. Svoje občutke delite s svojimi bližnjimi; presenetil vas bo pozitiven odziv.

Lev: sobota, 23. april

Konec tedna je odlična priložnost za samorefleksijo. Čas je, da spustite vse, kar vam več ne služi in svobodno zadihate.

Devica: sreda, 20. april

Sredina tedna bo v vašo smer prinesla pozitivne spremembe na romantičnem področju, Morda se vam obeta dolgo pričakovani zmenek ali ustalitev, ki si jo že nekaj časa potihem želite.

Tehtnica: torek, 19. april

Že nekaj časa se počutite, kot da v vašem življenju nekaj manjka. Ta teden vas bo osrečila sveža energija in priložnost, da končno nekaj spremenite in na novo zaživite.

Škorpijon: sobota, 23. april

Vikend bo prinesel odlično priložnost za refleksijo svojega družinskega življenja. Razmislite, kaj je tisto, česar si zares želite in katere vrednoste so tiste, ki so vam najpomembnejše.

Strelec: sreda, 20. april

V sredini tedna se vam bo nasmehnila sreča predvsem v ljubezenskem življenju. Izkoristite priložnost in posvetite nekaj dodatne pozornosti svoji ljubljeni osebi.

Kozorog: sobota, 23. april

V soboto bodo za vas gladko tekla prav vsa področja v vašem življenju. Vse, česar se boste lotili, vam bo uspelo, kar bo samo še izboljšalo vaš zagon.

Vodnar: petek, 22. april

Po napornem tednu se bo v petek pojavila priložnost, da spustite vse, kar vas ovira pri sreči in zadihate v sproščen in umirjen vikend.

Ribi: sreda, 20. april

Vse, o čemer ste nekoč samo sanjali, se bo kar naenkrat pojavilo pred vašimi očmi. Sledite svoji intuiciji in neustrašno zakorakajte proti svojim ciljem.

Preberite si še: