TA znamenja bodo imela srečo v ljubezni (v tem tednu)

Ko se bliža pomlad in se narava prebuja, to lahko prinese tudi nekaj več romantike in ljubezni v zraku. Tri astrološka znamenja pa bodo v tem tednu imela lahko še posebej veliko sreče v ljubezni...

TA znamenja bodo imela srečo v ljubezni (v tem tednu) (foto: profimedia) profimedia
6. 3. 2023

Oven

Ko se približuje vaše obdobje, se nasploh počutite dobro, k vaši dobri volji pa bo še dodatno pripomogla energija polne lune. V sebi boste lahko odkrili del ljubezni do sebe, kar bo pripomoglo tudi k dobrim odnosom z drugimi.

Če ste v razmerju, je to odlična priložnost, da si s partnerjem privoščita nekaj romantičnih trenutkov, samski pa boste z izžarevanjem pozitivne energije privabili številne zanimive posameznike. Le poskrbite za to, da ste prisotni v trenutku z drugo osebo, če boste odtujeni, seveda vaši odnosi ne bodo blesteli. 

  • Preberite si več o tokratni polni luni TUKAJ.

Bik

Zvezde v tem tednu podpirajo vašo odločenost in trdnost. V tem tednu bo še posebej izrazito, kako močni in zagnani ste. Uresničite lahko določene cilje, saj verjamete vase in vztrajate tudi, ko je težko.

To velja tudi za vaše odnose. Zdaj je čas, da v razmerju razčistite nekaj, kar si do sedaj niste želeli izraziti. Tudi za samske je ta teden odlična priložnost, da naredite prvi korak in pristopite k osebi, o kateri razmišljate že dlje časa.

Tehtnica

V tem tednu se zdi, da celotno vesolje deluje vam v prid. Počutili se boste lahko bolj močno, samozavestno in ljubljeno. Izkoristite svojo energijo in razmislite, kako lahko še bolj poglobite in okrepite svoje razmerje. Za samske pa je to odlična priložnost, da preprosto odprete svoje srce in se prepustite ljubezni, ki vas obdaja. Prava oseba za vas je bližje, kakor mislite.

Preberite si še: