Teden pred polno luno TEM astroznamenjem prinaša izzive v odnosih

Komu se obetajo izzivi v odnosih?

Teden pred polno luno TEM astroznamenjem prinaša izzive v odnosih (foto: Profimedia) Profimedia
31. 1. 2023

Polna luna v levu nas spodbuja, da uvidimo določeno resnico o naših odnosih. V tednu pred polno luno bomo zato morda bolj opazili, katera področja v odnosih bi si želeli izboljšati in kaj nam ne ustreza. 

V tem času lahko pričakujemo tudi nekaj čustvenih izbruhov in večjo verjetnost prepirov, sploh v tistih odnosih, v katerih je prisotna nepovezanost.

Energija bližajoče se polne lune prinaša prav posebne izzive v odnosih 4 astroznamenjem. Preverite, katerim.

Lev

Polna luna v vašem znamenju vas spodbuja, da se osredotočite nase in na svoje potrebe. Zaradi tega boste lahko celo nekoliko zanemarili odnose, kar lahko pripelje do večje nepovezanosti in posledično do več prepirov.

Res je, da se dobro razmerje začne s tem, da dobro skrbite zase. Vseeno pa si ne pozabite vzeti časa za svoje bližnje in poskrbite, da prisluhnite tudi njihovim občutkom in potrebam.

Dvojčka

Ta teden bo za vas v znamenju akcije. Čutili boste veliko energije in zagona, da se lotite uresničevanja svojih ciljev. Ob tem pa boste opazili tudi, kaj vas ovira na vaši poti.

Za vas je to čas intenzivnih prelomnic. Nekatere odnose boste še bolj poglobili, spet pri drugih pa boste ugotovili, da je čas za spremembo ali slovo. Pomembno je, da zaupate svojim občutkom.

Ribi

Polna luna vas bo spodbujala, da stopite v stik s svojimi občutki, obenem pa bo poudarjala področje zdravja. Kako lahko poskrbite, da so tudi vaši odnosi bolj zdravi?

Čas je, da vzpostavite bolj zdrave, globoke, povezane odnose, kar pa lahko prinese tudi nekaj težkih pogovorov. A ne pozabite, da le tako lahko z bližnjimi razčistite vse, kar vas bremeni in se še bolj povežete.

Oven

Občutili boste veliko željo po samostojnosti in svobodi. V kolikor vam vaši bližnji tega ne bodo omogočili, se lahko zgodi, da se boste v odnosih počutili ujete. Iz lastne stiske lahko sprejmete impulzivne odločitve, da določene odnose zaključite, čeprav boste pozneje to obžalovali.

Potrudite se, da čim bolj jasno in spoštljivo izrazite svoje potrebe. Jasno pokažite, česa si želite. Obenem pa ostajajte mirni in se izogibajte nepremišljenim odločitvam v afektu.

Prirejeno po: yourtango.com