Tedenski horoskop od 27.7. do 2. 8. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 27.7. do 2. 8. 2020 (foto: Pexels) Pexels
26. 7. 2020

OVEN

Lunine vibracije lahko v prvih dneh tedna povzročijo nekaj težavic in napetosti na čustvenem področju. Priporočljivo je, da se brzdate in počakate na trenutek, ko boste vse skupaj lažje sprejeli. Vaše počutje bo konec tedna zopet obarvano s pozitivnimi energijami in nasmeškom. Na čustvenem področju bo veliko strasti, ki vas bo vsekakor razvedrila. Poleg tega je na obzorju tudi nekaj novega, zato se začnite pravočasno pripravljati. Imeli boste srečo, zato jo izkoristite na najboljši možen način.

BIK

Prva polovica tedna bo povezana z notranjo napetostjo, ki je nastala zaradi nesigurnosti na čustvenem področju. Tisti, ki ste samski, boste morali nekoliko znižati svoja merila. Šele takrat boste ugotovili, da so bile vaše zahteve previsoke. Poleg tega je marsikdo dobil o vas čisto napačno mnenje. Veliko obveznosti se je nakopičilo v zadnjem času, zato se nadaljuje živčno obdobje, ki vas lahko popelje v napake in površnost. Raje ohranite svojo kvaliteto, tudi če kakšno zadevo nekoliko zamudite. 

DVOJČKA

Ne morete se zbrati, čeprav vas čas priganja. Tokrat lahko tudi od drugih pričakujete pomoč, zato ne oklevajte. Običajno komaj čakate na začetek nove naloge, tokrat pa boste preutrujeni. Konec tedna se sprostite in zadeve začnete opravljati iz drugega zornega kota. Določenih skrivnosti ne morete razvozlati, saj ste vse skupaj preveč zapletli, ker ste iskali lažje opcije. V nedeljo bo v domačem okolju naporno, saj se bo zahtevalo več natančnosti in prilagodljivosti.

RAK

V prvih dneh tedna se vam bodo vrstile situacije, ki jih boste zaradi lune v škorpijonu s težavo obvladovali, zato nikar ne bodite trmasti in trdno prepričani v svoj prav, saj se lahko hitro najde nekdo, ki vam bo dokazal drugače. Z iskrenostjo se boste sposobni boriti in se postaviti zase na popolnoma nevsiljiv način. Ljubezensko področje bo proti koncu tedna povezano z negativnim razmišljanjem, ki ga lahko še poglobi partnerjeva neiskrenost. Težko se boste soočali z realno sliko, potrebovali boste tudi nekaj potrditev. 

LEV

Čustvom boste v prvih dneh tedna dajali prednost, saj boste želeli nekaterim stvarem končno priti do dna, tudi če to pomeni, da se bo marsikaj v prihodnosti spremenilo. Od notranjih bojev vas bo najprej vse živciralo, potem pa se boste v petek umirili. Konec tedna vam bo neprestano zvonil telefon. Odkrili boste nekaj zelo posebnega. Previdno, če vse skupaj poteka v zapletenih krogih. Ne prezrite, da vam nekateri ljudje ne privoščijo uspeha. Kljub temu za svojo naivnost ne boste plačali ravno visoke cene.

DEVICA

Z lahkoto se boste v ponedeljek, ko vas bo spremljala energija Prvega krajca podali v nov zalogaj na poslovnem področju, ne pozabite pa najprej izračunati stroškov, da vas kasneje ne presenetijo v negativni smeri. Sredina tedna bo namenjena hitrim rešitvam in izčrpnim pogovorom, ki lahko v vaše življenje prinesejo boljše odnose in veliko bolj jasno sliko. Morda je čas, da tudi osebno napredujete. Z majhnimi koraki boste v tem tednu prej prišli do dobrih rezultatov, oziroma rešitve, ki vam lahko kasneje prinese tudi dodaten finančni zalogaj. 

TEHTNICA

Ko boste s pomočjo lune v škorpijonu razčistili sami s sabo, se boste tudi veliko lažje soočali s tistimi, ki vas že nekaj časa ne razumejo. Zamere, ki jih nekdo neopravičeno goji do vas, se počasi umikajo vstran, zato boste deležni opravičila. Sposobni boste gledati globoko in daleč, kar vam lahko poslovno zelo koristi in olajša napore. Prednost dajte stvarem, ki jih preprosto intuitivno čutite, in se pustite presenetiti. Navezujte nove poslovne stike. Nikar pa se ne spuščajte v besedne dvoboje.

ŠKORPIJON

Na poslovnem področju se boste v prvih dneh tedna, ko bo luna v škorpijonu odlično znašli. Razmišljate o zadevi, ki je v vas pustila večji pečat, radi bi jo zaključili. Na poslovnem področju bo veliko novosti, kar bo vsaj na začetku velik zalogaj. Z optimizmom si boste marsikaj olajšali, zato se čim prej znebite črnogledosti, ki vam le krade energijo in vaš spanec. V soboto boste v določenih trenutkih preveč zbegani, da bi vsemu sledili, zato vas lahko obsodijo, da ste nekaj preslišali.

STRELEC

Pazite zaradi lune v škorpijonu, ki prebuja zavist, posebno s tistimi, ki vam niso najbolj podobni. Prihaja odličen smisel za organizacijo dela in reševanje zagat, obenem pa boste od srede dalje izžarevali energijo in optimizem. Svojim idejam boste dodali nekaj pozitivnega pridiha in morda boste končno poželi tudi prve rezultate. Vaše počutje bo v nedeljo zopet izredno spremenljivo. Od nekoga lahko pričakujete podporo, vendar ponujene pomoči ne izkoriščajte preveč. Pokažite več iznajdljivosti.

KOZOROG

Nikar ne bodite tako obremenjeni, saj bo v tem tednu vse prišlo ob pravem času. Sredino tedna boste namenili finančnim zadevam. Slišali boste nekaj koristnega, kar vas bo razvedrilo. Takoj boste začeli delati načrte za prihodnost, ki lahko, če bodo skrbno začrtani tudi obrodijo nekaj odličnih sadov. Končno boste spoznali, da vas zaletavost in trma ne vodita nikamor. Če bodo od vas zahtevali odgovore, odgovorite razumsko, ne prepuščajte se le trenutnim vzgibom.  

VODNAR

V tem tednu boste želeli nadoknaditi vse, kar se vam zdi, da ste morda zamudili. Morda bo treba najprej storiti korak nazaj, da se boste lahko premaknili dva naprej. Nekdo vas bo navdušil s preprostimi besedami. Med vama bo prisotnega veliko razumevanja zato lahko nadoknadita izgubljeni čas. Načrti v povezavi s financami se lahko prelevijo v nekaj obetajočega. Vseeno pazite, posebno če bi radi doživeli nekaj novega, pa se držite enih in istih obrazcev, o katerem razmišljate že nekaj časa.

RIBI

Če boste v tem tednu pozabili na motivacijo in vztrajnost, se težja zadeva na koncu ne bo dobro končala. Prijateljski odnosi bodo dobili pravo podobo konec tedna, saj se boste z veseljem neobremenjeno odpravili na izlet, ki bo potekal v duhu dobrega razpoloženja. V nedeljo se vam bodo ves čas na vsakem koraku nasmihale iskrice sreče in zadovoljstva, ki jih lahko s sproščenostjo še podkrepite. Tudi ljubezen bo končno bolj iskrena in sproščena.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: