Tedenski horoskop od 6. do 12. februarja

Preberite, kaj je zapisano v zvezdah za prihajajoči teden?

Tedenski horoskop od 6. do 12. februarja (foto: shutterstock) shutterstock
5. 2. 2023

OVEN

Ne bodite presenečeni, če vam energija lune v devici v torek ne bo ustrezala, zato boste zaradi številnih zoprnih malenkosti delovali vihravo in muhasto. Dragocene tuje izkušnje vam bodo še kako v pomoč pri reševanju osebne težave, zato nikar ne poudarjajte, da zmorete vse sami. Prosti čas konec tedna izkoristite za tisti hobi, ki vas resnično sprosti. Tudi globok pogovor s posebno osebo lahko v nedeljo, ko se bo luna nahajala v znamenju škorpijona obrodi lepe sadove.

BIK

Zmožnosti, s katerimi ste obdani so večje, kot si mislijo drugi, kar boste v torek, ko boste z energijo lune v devici zelo produktivni tudi pokazali. Na zdravstvenem in čustvenem področju bo zelo ugodno, saj boste znali poiskati povezavo tako sami s seboj kot tudi s tistimi, ki vas obkrožajo. Izognite pa se tistim, za katere veste, da so nagnjeni k spletkarjenju. Vzemite v petek na področju kariere usodo v svoje roke in sprejmite odgovornost, ki bo delovala zelo pomembna. 

DVOJČKA

Marsikoga boste v torek, ko bo luna v devici presenetili, saj boste zelo natančni, vsaka naloga bo imela točno določeno mesto na vašem urniku. Končno boste uredili računalnik ter pomembne dokumente, saj boste bolj kot običajno potrebovali red. Nekdo pozitivno vpliva na vas, zato boste zamisli, o katerih po tihem razmišljate uspešno pretočili v nekaj oprijemljivega. V nedeljo si privoščite strastno in hkrati romantično srečanje, vendar pod pogojem, da se boste posvetili brez odvečnih vprašanj. 

RAK

Nimate dovolj energije da bi prodrli naprej, mučijo vas malenkosti, zato boste na kariernem področju v začetku tedna zelo negotovi. Morali boste začeti pri stvareh, ki zadevajo pomemben dogovor, zato čim prej zavihajte svoje rokave. Natančnost in učinkovitost vas bosta obiskali v četrtek, ko se vam bo vse skupaj odvijalo z bolj simpatičnim tempom. Čeprav boste bolj malo povedali, vam bo uspelo v krogu, ki se vam zdi zelo pomemben napraviti dober vtis. V nedeljo boste samozavestno pometli s težavami.

LEV

Ne boste se več strinjali s pozicijo opazovalca ali opazovalke, saj boste v sebi začutili moč, ki vas bo usmerila k boljšim rezultatom. Ozirali se boste po novih obrazih in priložnostih. Prisoten bo občutek, da je energija, ki vas obdaja veliko bolj topla in naklonjena, zato se bodo odnosi v družinskem okolju občutno izboljšali. Postali boste bolj razumljivi, tudi za tiste, s katerimi se običajno ne strinjate. Trma vas lahko v nedeljo, ko bo luna v škorpijonu zaradi nepremišljenih besed vodi do kakšnega manjšega konflikta. 

DEVICA

Poskusite, ko vas bo nekdo izzval odreagirati čim bolj diplomatsko in se nikar preveč ne zapletajte v nepotrebno argumentiranje. V četrtek boste nekoliko bolj počasni, saj namenoma nočete spregledati določenih stvari. Čas je, da spremenite taktiko in se začnete z vsem kar je obremenjujoče ter kamen spotike soočati. V petek boste pri zahtevnem delu zelo resni in dobro organizirani, zato sledi prijetna pohvala. Prioriteta v soboto in nedeljo bo odnos do samega sebe, ki ga boste skušali z določenimi tehnikami izboljšati.

TEHTNICA

Razmislite s pomočjo energije Merkurja, ki se bo tekom tedna še nahajal v znamenju kozoroga o naslednjih korakih na področju kariere ter izobraževanja. Misli vas vodijo k pravi zgodbi, tokrat boste končno imeli tudi več poguma. Koraki bodo majhni, a odločni. Ne oklepajte pa se prezahtevnih načrtov, če vidite, da jih ne bo mogoče uresničiti. Vikend vas bo presenetil s prijetnimi spoznanji ter energijo škorpijona, zaradi katere boste sprejemali zanimive odločitve tudi na osebnem in ljubezenskem področju.

ŠKORPIJON

Počnite tokrat tisto, kar vam je resnično všeč in ne to, kar mislite, da je nujno. Bodite na realnih tleh in poglejte, kakšne so stvari iz druge perspektive.  Pametno izkoristite prednosti, ki jih boste tokrat deležni. Namesto razuma vas bodo proti koncu tedna vodila spontana čustva, zato boste sposobni izvirnih in prijetnih romantičnih dejanj. Vse skupaj bo v tistih, ki ste v razmerju vzbudilo močan občutek varnosti. Na družinskem področju pa lahko konec tedna pričakujete zanimivo soočenje.

STRELEC

Vznemirilo vas bo stanje, ki bo od vas zahtevalo, da se soočite s svojimi čustvi in odreagirate brez zadržkov. Na koncu se bo vse skupaj dobro končalo, zato se nikar ne ustrašite. Ničesar ne morete izgubiti, kvečjemu pridobili boste, zato čim prej stopite v akcijo. Večina pozornosti bo v petek, ko prihaja topla energija lune v znamenju tehtnice usmerjena na ljubezensko področje. Iznajdljivost bo izrazita, saj se vam bo vse odvijalo spontano. Ostanite sproščeni tudi v nedeljo, ko zaradi lune v škorpijonu vse skupaj ne bo več tako zelo ugodno. 

KOZOROG

Ker boste zaradi energije Sonca v znamenju vodnarja razpeti med razumom in čustvi, nikar ne sklepajte prehitro, raje počakajte, da se skodelici uravnovesita. V sredo si boste vzeli čas zase, za poglobitev, zato boste z lahkoto odvrgli vse svoje obremenitve. V petek prihaja situacija na področju kariere, v kateri boste veliko več dosegli z ubranimi besedami kot s trmastim pristopom. Do ljubljene osebe boste v nedeljo, ko prihaja energija škorpijona delovali zelo razumsko, zato lahko zgladita vse nesporazume, ki so nastali v preteklem obdobju. 

VODNAR

S Soncem v vašem znamenju prihaja občutek, da vas vse, kar se vam trenutno dogaja, ne glede na predznak le še dodatno vzpodbuja. Na vrsti bo nekaj, pri čemer ste iznajdljivi, kar vam prinaša priložnost, da se zopet izpostavite. Na ljubezenskem področju se boste v petek, ko vas bo objela energija lune v tehtnici spraševali o določenih dejstvih, mimo katerih enostavno ne morete. Ne ustrašite se, vsemu skupaj boste kos, vendar vas bo raziskovanje ter soočanje močno izčrpalo.

RIBI

Podvomili boste, če lahko nekomu, ki se vam vztrajno približuje resnično zaupate. Najbolj boste utrujeni, če boste hoteli ustreči vsem, zato ne razdajte svoje energije za tiste stvari, ki ne prinašajo rezultatov. Telo vam bo v petek, ko se boste z njim zaradi energije lune v tehtnici bolj intenzivno povezali nekaj sporočalo, prisluhnite mu. Zdravje in počutje bosta na vrhuncu, zadovoljni boste tudi z odnosi v družinskem okolju, saj bodo besede tople, s sabo bodo nosile velik pomen.

Pripravil: Horoskop.si