TO bo najboljši dan v tednu za vaše astroznamenje

Nov teden, nove priložnosti. Preverite, kateri dan se vam obeta največ priložnosti za rast, počitek ali čas z bližnjimi.

TO bo najboljši dan v tednu za vaše astroznamenje (foto: Profimedia) Profimedia
6. 6. 2022

Oven: sobota, 11. junij

Skozi teden boste veliko premišljevali o svojih ciljih, konec tedna pa je čas, da jih začnete tudi uresničevati. Mars je še vedno v vašem znamenju, kar vam omogoča še dodaten zagon in možnosti za uresničitev svojih ciljev. Verjemite vase, ostajajte zvesti sebi ter se pogumno lotite tudi najbolj neverjetnih sanj.

Bik: nedelja, 12. junij

Po produktivnem tednu vam bo v nedeljo namenjenega nekaj časa za počitek. Naredite načrt, kaj si v prihodnje želite doseči in naredite prostor za vse spremembe, ki jih boste deležni v prihodnje. S tem, ko se poslovite od vsega, kar vam več ne služi, se odprete novim priložnostim.

Dvojčka: torek, 7. junij

Luna v devici vam prinaša nekaj sprememb na področju družine in doma. Spoznali boste, da vas stare zamere ovirajo pri boljših odnosih. Opogumite se in pričnite z novim poglavjem, obenem pa jasno postavite meje in sledite svojim občutkom.

Rak: sobota, 11. junij

Luna v znamenju škorpijona vam bo omogočila, da poiščete svoj glas in jasno izrazite svoje občutke, ki vas pestijo že nekaj časa. Bodite spoštljivi, a jasni. Po odkritem pogovoru vam bo odleglo in lahko se boste premaknili naprej.

Lev: ponedeljek, 6. junij

Čeprav vas v tednu čaka veliko izzivov, boste v pričetku tedna vseeno kipeli od dobre volje in optimizma. Ohranjajte svojo pozitivno naravnanost tudi v dneh, ko vam stvari ne bodo šle po načrtih.

Devica: torek, 7. junij

Luna v devici vam bo namenila veliko priložnosti na kariernem področju, ki pa jih boste mogli hitro sprejeti. Čeprav se boste na trenutke počutili obremenjene, se boste priložnosti izjemno razveselili. Samozavestno in pogumno sledite svoji intuiciji - tako se boste zagotovo pravilno odločili.

Tehtnica: četrtek, 9. junij

Svoje občutke pogosto zadržite zase, saj se bojite konfliktov ali zavrnitve. V času, ko luna preide v znamenje tehtnice pa je čas, da se izrazite in se osvobodite. Povežite se s svojo notranjostjo, razmislite, kaj čutite in to na spoštljiv način delite tudi z bližnjimi.

Škorpijon: nedelja, 12. junij

Skozi cel teden vas čakajo prijetni trenutki na ljubezenskem področju, vrhunec pa boste doživeli ravno konec tedna, ko se luna premakne v vaše znamenje. Počutili se boste izjemno ljubljeni in tudi sami boste brez težav izrazili svojo naklonjenost in uživali v romantičnih trenutkih.

Strelec: nedelja, 12. junij

Čeprav boste čez teden imeli nekaj težav, boste konec tedna počasi prišli nazaj v svojo običajno energijo. Vaša osredotočenost bo vrhunska in brez težav boste naredili načrt za prihodnji teden. Negujte svojo energijo in poskrbite, da vas ta spremlja tudi v bodoče.

Kozorog: petek, 10. junij

Sicer vas čaka precej pester teden, a v petek se vam obeta nekaj miru. Presenetila vas bo odlična priložnost za počitek in samorefleksijo. V miru lahko razmislite, kako lahko v bodoče še dodatno izboljšate svoje življenje ter odnose, nato pa je čas, da svoje ideje tudi pretvorite v prakso.

Vodnar: ponedeljek, 6. junij

V teden boste vstopili polni motivacije in zagona, ta energija pa vas bo spremljala skozi cel teden. Tudi v prihodnjih dneh vam bo vse teklo kot po maslu in obeta se vam ogromno novih priložnosti, ki vas bodo naravnost navdušile.

Ribi: torek, 7. junij

Že nekaj časa se vam po glavi podi vprašanje, na katerega nimate točnega odgovora. V torek pa bodite pozorni na znake, ki vam ta odgovor lahko omogočajo. Imejte odprte oči, um in srce ter sledite svoji intuicji. Odgovor se bo pojavil takrat, ko ga najmanj pričakujete.