SUPER POLNA LUNA bo imela največji vpliv na TA astroznamenja

Prihaja super polna luna v znamenju vodnarja! Preverite, katera astroznamenja bodo še posebej intenzivno čutila njene vplive.

SUPER POLNA LUNA bo imela največji vpliv na TA astroznamenja (foto: profimedia) profimedia
9. 8. 2022

12. avgusta pozdravljamo še zadnjo super polno luno letos, ki bo tokrat v znamenju vodnarja. Zadnja super polna luna prinaša posebno energijo, ki omogoča zaključke. Nastopila bo v petek, 12. avgusta ob 03.36 uri zjutraj. 

Ta astrološki dogodek nam omogoča, da iz svojega življenja izpustimo nekaj, kar nam več ne koristi in razmislimo, kako se lahko v bodoče še bolj premaknemo proti življenju, ki si ga resnično želimo. To je čas, ko vzamemo vajeti življenja v svoje roke, sprejmemo odgovornost za svoja dejanja ter se usmerimo proti tistemu, po čemer v resnici hrepenimo.

Preverite, katera astroznamenja bodo energije tokratne polne lune čutila še posebej intenzivno...

Bik

Obetajo se vam spremembe na kariernem področju in na področju vaše duhovne rasti. Ker vam veliko pomeni stabilnost ter predvidljivost, vas bodo nepričakovani dogodki na začetku morda iztirili, a boste kasneje spoznali, da se je vse odvilo v vaše najvišje dobro. Pomembno je, da ostajate umirjeni in premišljeni tudi takrat, ko si zaradi stiske želite delovati impulzivno. Sedaj je čas za novo transformacijo in spet malce drugačno razumevanje življenja. 

Lev

Super polna luna vam prinaša nekaj turbulence v odnosih z bližnjimi in v vašem splošnem počutju in zdravju. Prišlo bo morda do določenih nesporazumov, morda celo prepirov, ki bodo vznemirili tako vas, kakor tudi drugo osebo. Vaš prvi instinkt vam bo narekoval, da poskrbite za drugo osebo in jo pomirite, ob tem pa ne pozabite tudi prisluhniti sebi in poskrbeti za svoje potrebe. Bodite malo bolj pazljivi v dneh okoli lune in ne počnite stvari brezglavo. 

Škorpijon

V sebi boste občutili razkol med svojo mehko, čustveno platjo ter racionalnim delom sebe, preko katerega se zaščitite pred bolečino. Dovolite si biti ranljivi in pokazati svoje šibke točke, obenem pa je morda čas, da ponovno vzpostavite svoje meje z bližnjimi. Ostajajte iskreni do sebe in drugih ter sledite sebi. Sedaj je čas naklonjen temu, da spremenite svojo komunikacijo z okolico. Na tem področju boste zagotovo dobili izzive, ko boste imeli priložnost se odzvati drugače. 

Vodnar

Tokratna polna luna je v vašem znamenju, zaradi česar ni nobeno presenečenje, da boste še toliko bolj intenzivno čutili njene vplive. To je odlična priložnost, da si vzamete nekaj trenutkov za samorefleksijo in razmislite, katere odločitve ste v zadnjem času sprejeli, kako so se obrestovale ter kaj lahko v prihodnje storite drugače.

Preberite si še: Prihaja zadnja SUPER POLNA LUNA - čas, ko svojo bolečino spremenimo v nekaj lepega