Prihaja zadnja SUPER POLNA LUNA - čas, ko svojo bolečino spremenimo v nekaj lepega

11. 8. 2022
Deli
Prihaja zadnja SUPER POLNA LUNA - čas, ko svojo bolečino spremenimo v nekaj lepega (foto: profimedia)
profimedia

Obeta se nam zadnja super polna luna v letu, ki prinaša prav posebno energijo in priložnosti.

Se spomnite, da smo 14. junija občudovali super polno luno? Še ena ji je sledila v juliju, zdaj pa se bomo srečali še z zadnjo super polno luno v tem letu.

Zadnja super polna luna prinaša posebno energijo, ki omogoča zaključke.

Nastopila bo v petek, 12. avgusta ob 03.36 uri zjutraj. 

Če vas je nekaj v juniju in juliju vznemirjalo, je zdaj čas, da ugotovite, kako si lahko pomagate in se osvobodite neprijetnih občutkov.

Čas je, da iz življenja izpustimo tisto, kar nam več ne služi

Polne lune, še posebej super polne lune, nas opozarjajo na to, kaj moramo v življenju opustiti. Prinašajo zavedanje o tem, kar je treba odstraniti, da se lahko razvijemo in premaknemo višje na naši življenjski poti.

Tokratna polna luna bo v znamenju vodnarja, ki je simbol zdravljenja in preobrazbe. To je odličen čas, da se očistimo starih energij ter vzorcev in razmislimo, kaj si želimo v bodoče.

Polna luna v vodnarju prinaša priložnost, da težko in žalostno energijo okoli sebe spremenimo v nekaj ljubečega in polnega upanja. Dovolite si, da lunina energija v vaše srce prinese več ljubezni, sočutja in sreče.

Obetajo se nam zaključki in pomembne odločitve

Kot zadnja super luna v tem letu nam lahko polna luna prinese tudi zaključek ali nas vodi, da končno sprejmemo pomembno odločitev na svojem potovanju. Morda boste ravno v tem času spoznali, v katero smer se morate obrniti, da bi dosegli nek cilj.

Saturn nas spodbuja, da prevzamemo odgovornost za svoja dejanja

V okviru te polne lune je zelo aktiven Saturn, gospodar karme. Spodbudil nas bo, da prevzamemo odgovornost za svoja dejanja in živimo v skladu s svojim pristnim jazom.

Če katera koli vaša dejanja niso v skladu z vašo dušo ali če prelagate odgovornost za lastna dejanja na druge, vam lahko ta polna luna prinese to informacijo v zavest.

Lekcije, ki jih prinaša Saturn, so lahko včasih ostre, vendar obenem prinašajo tudi možnost za rast in razvoj.

Dokler ste pripravljeni prevzeti odgovornost nad svojim življenjem, vam bo nudil podporo in vam pomagal doseči višine, za katere niste niti sanjali, da bi jih lahko. Ko vajeti lastnega življenja vzamete v svoje roke, vas bo Saturn nagradil.

Uran prinaša nekaj nestabilnosti

Avgustovska polna luna je tesno povezana tudi s konjukcijo Uranovega severnega vozla; slednja je zaslužna za kozmično energijo, ki naj bi pretresla stvari in v naša življenja pripeljala nekaj nestabilnosti. Pričakujemo lahko težave na globalni ravni, ki so povezane s kmetijstvom, naravnimi viri ter financami.

Ravno te težave pa nas bodo spodbudile, da uvedemo bolj trajnostne in dolgoročne spremembe, ki nas bodo potisnile v višjo zavest in boljšo prihodnost.

Na osebni ravni pa nas konjukcija Uranovega vozla lahko spodbudi k razmišljanju o tem, na kaj se lahko zares zanesemo v življenju. Morda je čas, da se usmerimo vase, se nehamo zanašati na druge in si ustvarimo življenje, v katerem nas zunanje spremembe ne bodo tako iztirile. 

Pripravite se na močna čustva

Zaradi močnih energij Saturna in Urana se v tem času lahko počutimo nekoliko bolj občutljive, vznemirjene in nesigurne. Luna deluje kot ojačevalec, zaradi česar bodo ti občutki še toliko bolj izraziti.

Najboljši način za krmarjenje skozi to energijo je, da poiščete zdravilno energijo, ki jo prinaša vodnar. Razmislite, kako si lahko sami pomagate in zacelite svoje rane.

Četudi nimamo nadzora nad tem, kar se dogaja okoli nas, imamo nadzor nad tem, kako se bomo z dogodki soočili. Razmislite, kam želite vlagati svojo energijo ter kako lahko v bodoče še bolj sledite svoji intuiciji.

povzeto po: foreverconscious.com

 

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk