Numeroskop: Dogodki tega tedna vam ponujajo vpogled v čas, ki prihaja

Preberite si numeroskop za teden od 1. do 8. avgusta 2022. 

 
Numeroskop: Dogodki tega tedna vam ponujajo vpogled v čas, ki prihaja (foto: profimedia) profimedia
1. 8. 2022

Lekcije 31. tedna: 

Ideja je le prvi korak. Zdaj je čas, da smo aktivni. Avgust, oziroma osmi mesec prinaša mnogo nove in predvsem drugačne priložnosti. Jih bomo izkoristili ali bodo spolzele mimo? Kakšen je vaš prvi občutek ob prebiranju teh vrstic?

Avgust obljublja val drugačne energije ter predvsem piš svežega ali pa vsaj drugačnega zraka. Aktivno delujmo za najvišje dobro nas in sveta. 

Kadar rinemo z glavo skozi zid, si lahko obetamo glavobol, četudi se nam posreči priti na drugo stran. Včasih pa življenje pred nas postavi ovire, da vidimo ali resno mislimo. 

Vprašanje meseca avgusta definitivno bo ravno to: ALI RESNO MISLITE?  

Dogodki tega tedna bodo tako ponudili nek poseben vpogled v čas, ki prihaja. Ozaveščali bomo svojo lastno odločnost. Predvsem pa nam nudijo poseben vpogled vase. Smo ali nismo dvignili svoje standarde? Smo ali nismo sami svoj najboljši prijatelj? Iščemo poti ali izgovore?

Pred nami je teden, ki prinaša več bujne domišljije, igrivih idej in obenem zanimivo mešanico potrebe po svobodi ter ob istem času tudi potrebo po varnosti. 

Smo varni v tem, kdor smo le kadar smo sami ali se počutimo varne tudi z drugimi?

Pred nami je zanimiv teden ozaveščanja kdo smo, kdo nismo ter kaj v resnici potrebujemo. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kdo ste, ko ste sami?
  • Kdo bi si želeli biti?

UGODEN ČAS ZA:

  • Nove ideje
  • Več igrivosti

 
TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.  

Število življenjske poti 1

Spremenljivo navihano. Pričakujete lahko plohe strasti, oziroma … zelo verjetno je, da si boste v zadnjem hipu nekaj premislili, ali pa bo nekaj odpovedano. 

Število življenjske poti 2

Nekoliko več čustvene intenzivnosti lahko pričakujete te dni. Postavite se za sebe in svojo lastno potrebo po varnosti, ki pa ne leži v poznanem. 

Število življenjske poti 3

Prepoznavajte svoje lastne zakonitosti. Mnogokrat menimo, da nas bo osrečilo to, kar za nas predvideva družba. Je temu vedno tako? Kaj vas osebno osrečuje?

Število življenjske poti 4

Z odločnejšimi koraki po svoje cilje in sanje! Zdaj je čas delovanja, a na bolj domiseln način. Popestrite svoje obveznosti in nekomu polepšajte dan. Tudi sebi. 

Število življenjske poti 5

Sami izbiramo kaj sprejemamo in kaj ne. Zdaj ni čas za odpiranje srca in duha vsepovprek.  Tokrat vi izbirate kaj je za vas dobro in pomembno ter sprejemate.

Število življenjske poti 6

Obeta se vam nekaj novega in mamljivega. Čas bi lahko pokazal, da vseeno ni tako zelo imenitno kot se je na prvi pogled zdelo, zato previdnost ni odveč.

Število življenjske poti 7

Pogovor ali pogled s popolnoma nasprotne strani oziroma zornega kota bi lahko pomagal. Nečesa še veste ali pa si napačno razlagate. Počakajte. 

Število življenjske poti 8

Sreča in ustvarjalna anergija se vas držita zato ju uporabite modro. Pozorno izbirajte svoje misli in energijo, ki jo vi oddajate. Kreirajte svoje sanje, ne nočne more.

Število življenjske poti 9

Pravijo, da je čoln varen v pristanišču, a kaj ko mu tam zgnije dno. Kje torej samo menite, da ste varni, pa v resnici niste? Naj vaš čoln zapluje.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM, www.lili-sorum.com

Preberite še: