Energija tedna nam bo pomagala razumeti našo preteklost, da bi ustvarili drugačno prihodnost.

Preberite numeroskop za teden od 27. marca do 2. aprila, ki ga je pripravila numerologinja Lili Sorum.

 
Energija tedna nam bo pomagala razumeti našo preteklost, da bi ustvarili drugačno prihodnost. (foto: shutterstock) shutterstock
27. 3. 2023

Izzivi 13. tedna

Kje pa vas Karma žulji?

Pred nami so karmični tedni leta. To preprosto pomeni, da sprejmite ogledala življenja kot usmeritve in opomnike. Vam bo šlo kaj narobe? Zagotovo. Kdaj nam pa ne… Vas čakajo lepi trenutki? Tudi.

Karma ni kazen in ni prekletstvo. Ne glede na naše osebno prepričanje o preteklih življenjih, verjamem, da smo dojeli, da kar sejemo, tudi požanjemo. Čeprav se včasih zdi, da nekateri prihajajo do bogastva na nepošten način in zlahka, nikoli ne vemo v resnici niti ozadja njihovega delovanja niti ne poznamo preostanka njihovega življenja. Zato, ne ocenjujmo ali je drugim lažje in ali se ne splača biti pošten.

Edino, kar je pomembno je, da ste vi resnično VI ter, da stopate po svoji poti rasti in razvoja ter osebne, čustvene in duhovne zrelosti. Dejanja današnjega dneva so Karma našega jutri. Morda pa preveč brskamo po preteklosti in tako pozabljamo, da danes ustvarjamo prihodnost.

Torej, energija tedna nam bo pomagala razumeti našo preteklost, da bi ustvarili drugačno prihodnost. Naj pa bo ključno vprašanje: dragi moji, kakšna je vaša sedanjost?

Karma je stroga učiteljica. A dosežki lastne zrelosti so neprecenljivi, kajne? Ne bojte se karmičnih energij. Ne grizejo.

 

VPRAŠANJA V POMOČ:

Kako lahko spremenite svoj pogled na preteklost?

Ste lahko bolj konstruktivni?

Kdaj bo čas za vas?

UGODEN ČAS ZA:

Prevzemanje odgovornosti

Razumevanje preteklega neuspeha

Iskanje novih poti

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.    

Število življenjske poti 1

Obdaja vas bolj dinamična energija, ki bo prebudila radovednost, pa tudi željo po izogibanju pred tistim, kar imate pred noskom. Ne zatiskajte si oči. 

Število življenjske poti 2

Kako zveni: 'bodite bolj ljubeči do sebe, saj boste ravno s tem odplačali svojo karmo?' Kakšni občutki se prebujajo v vas, kateri spomini? Kaj boste storili?

Število življenjske poti 3

 Nekoliko bolj resnoben teden se vam obeta, v katerem boste premagali strah, za katerega morda niste niti vedeli, da ga imate. Ne hodite po jajcih. 

Število življenjske poti 4

Ego bi lahko malo ponagajal, in drugače naslikal določene situacije, v katerih ste (mogooooče) vztrajali predolgo časa. Bi lahko dejali, da ste mačehovski do sebe?

Število življenjske poti 5

Včasih konec plaši, kajne? Včasih nosi svobodo. Ne vemo dokler ne poskusimo. Česa si tokrat ne upate poskusiti na vrat na nos? Zaupajte vase.

Število življenjske poti 6

Karma je mnogokrat spretno zakrinkana v izziv ljubezni do sebe. Zdaj ni čas, da se žrtvujete (še bolj). Postavite se za sebe na primeren, zrel način. 

Število življenjske poti 7

Nekdo vam bo pomagal in ravno to bo karmična preskušnja. Znate sprejeti pomoč, brez da bi se sprožil vzorec 'nesposobnosti'? Radi ste prestrogi do sebe.

Število življenjske poti 8

Nekoliko na otročje bi vam lahko šlo. Uporabite to energijo za domiselnost in kreativnost, ne za nezrele odločitve. Ne pozabite, da je karma močna te dni.

Število življenjske poti 9

Zdravljenje je vedno možno in mnogokrat zelo zanimivo, kadar se ubadamo s karmičnimi odnosi. Delajte na karmičnih vzorcih svojih prednikov v tem času.

Preberite še: