Karmični teden pred nas postavlja izzive lastne identitete

Preberite numeroskop za teden od 18. do 24. aprila, ki ga je pripravila numerologinja Lili Sorum.

Karmični teden pred nas postavlja izzive lastne identitete (foto: shutterstock) shutterstock
18. 4. 2022

Lekcije 16. tedna: 

Karmični teden pred nas postavlja izzive integritete, korektnosti in lastne identitete. Ostajajte zvesti sebi in merilom, za katera veste, da odražajo ljubezen, resnico in poštenost. 

Le kako bi poznali svoje meje, načela in vrednote, če jih ne bi sem ter tja preskušali? Zato nas valovi življenja včasih premetavajo preko čeri, za katere se na prvi pogled zdi, da jim resnično ni mesta na obalah našega vsakdana. 

V letošnjem letu bodo v ospredju naše meje ter vsi medsebojni odnosi. Predvsem maja pričakujte, da bodo vaši najbližji preskušali kako trdne so vaše meje. V tem tednu bodimo pozorni na lastne odzive ter dojemanje okolice. Se vam zdi, da ste upravičeni do srda, do maščevanja, če je nekdo drug storil nekaj, kar vam ni pogodu? Menite, da bo za vse krivice življenje samo poskrbelo, zato vi ne boste storili ničesar?

Normalno je, da smo v določenih situacijah pretirano odzivni in morda celo agresivni in v drugih popolnoma pasivni, saj smo le človek znotraj lastnega procesa. Smo pa sami odgovorni za svoje reakcije, misli in dejanja, zato se zavedajmo njihovega učinka v vsakem trenutku ter tudi sporočila, ki nam ga prinašajo o nas samih. 

V tem tednu se je priporočljivo usmeriti v svojo duhovno in osebnostno rast ter prepoznavati področja, ki morda potrebujejo več naše pozornosti. Vsekakor se ne pozabite pohvaliti za zrelost, ki jo prepoznavate v sebi. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj vas spravi ob živce?
  • Kaj je za vas nesprejemljivo?
  • Kaj storite, ko pride do tega?                                 

UGODEN ČAS ZA:

  • Branje knjig za osebno rast
  • Meditacijo
  • Iskren pogovor

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.    

Število življenjske poti 1

Morda vam bo malo ponagajal ego in boste želeli imeti prav. Saj ni rečeno, da ga nimate, le kako ga izražate je pomembno. Okolica vam ne more brati misli. 

Število življenjske poti 2

Zdravljenje se prične z Ljubeznijo, zato se ljubite kot bi imeli radi najbolj dragoceno bitje na zemlji. Možno je, da se bo ponovno pojavil občutek iz preteklosti. 

Število življenjske poti 3

Ne bojte se sprejeti novih prepričanj in jih deliti s svetom okoli sebe. Zdaj ni čas za pogrevanje preteklih, morda zamujenih priložnosti, temveč za gradnjo novega.

Število življenjske poti 4

Poudarek bo na vaši izbiri oseb in energije, ki vas obdaja. So to korektne osebe, ki doprinašajo kvaliteto v vaše življenje? Morda pa je čas za vsaj manjšo spremembo?

Število življenjske poti 5

Naj vas bujna domišljija ne zavede. Bleščeče obljube niso zagotovilo za dober izid. Zaupajte svojemu lastnemu notranjemu občutku. Kaj vam zdajle sporoča?

Število življenjske poti 6

Po bolj dinamičnem tednu se vam obeta neka zanimiva streznitev ali bolj realen pogled na osebo ali situacijo. Z nogami na tleh je lažje odkorakati, kajne? Odločite se. 

Število življenjske poti 7

Spremembe na vidiku. Tokrat se bodo odvijale v globoki notranjosti, zato jih ne bo hitro ali zlahka zaznati. Bodite pozorni na nenavadne misli, ki bi vas prešinile. 

Število življenjske poti 8

Ljubezen od sebe se prične z lastnim spoštovanjem svojih potreb in meja. Tokrat bodo seveda ravno zato na preskušnji. Naj vas to ne prizadane, temveč raje daje moč.

Število življenjske poti 9

Resnica je le ena, a kaj, ko imamo za njo toliko interpretacij. Tokrat se trudite prepoznavati dejstva in ne dopuščajte zankam uma, da bi vam nagajale. Sledite miru v srcu. 

Numeroskop je z Ljubeznijo za vas napisala numerologinja: LiLi SoRuM

www.lili-sorum.com