Karmični teden prinaša izzive (lahko tudi strah pred spremembo)

Kaj pravijo številke za teden od 28. marca do 3. aprila?

Karmični teden prinaša izzive (lahko tudi strah pred spremembo) (foto: shutterstock) shutterstock
28. 3. 2022

Lekcije 13. tedna: 

Karmični teden bo postregel z izzivi strahu, dvoma in pa strahom pred spremembo, s strahom pred preteklimi razočaranji. Kaj pa, če ni res to, kar vam strahec v uho šepeta?

Trinajsti teden prinaša karmične vibracije v naše vsakodnevne situacije ter predvsem v naše doživljanje sebe. Lahko bi se pojavil občutek krivde ali manjvrednosti, morda celo vkopanosti ali ujetosti. Ne nasedite mu! Gre pravzaprav za nenavadno motivacijo in ne kritiko. Ti občutki se včasih pojavijo, da bi nas zdramili in spodbudili k dobri spremembi. 

Izbirajte torej odgovorno, zrelo in zdravo. Zagotovo je prostor za izboljšanje v vašem življenju, obenem pa tudi za pohvalo. Bodite ponosni na sebe in svoje pretekle dosežke. Naj vam dajo pogum za nove cilje.

Preteklost se ne more ponoviti, če ji vi tega ne dovolite. Danes niste več ista oseba.

Konec tedna MLAJ v OVNU - ena boljših priložnosti v temu letu za nove začetke

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kdo si želite biti?
  • Kdo pa niste?
  • Zakaj ne?                    

UGODEN ČAS ZA:

  • Prevzemanje odgovornosti
  • Novo zdravo navado
  • Dokončanje

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Bodite pozorni na nove priložnosti, saj najverjetneje ne bodo tako bleščeče, kot bi se lahko na prvi pogled zdele. Ni vse zlato, kar se sveti ta teden.

Število življenjske poti 2

Posebni izzivi se včasih skrijejo v nam zelo ljube osebe. Vprašajte se ali nemara ni vaša karmična izkušnja, da postavite mejo tistim, ki so grobi do vas? 

Število življenjske poti 3

Lažje boste razumeli neko situacijo, zaradi katere ste bili nedavno nemirni. Razumeti ne pomeni odobravati. Bodite odprti razlagi, ne pa pohvali.

Število življenjske poti 4

Ne bojte se nenadnega uspeha ali preboja. Verjamem, da boste znali preudariti ali je neka nenavadna priložnost za vas dobra ali ne.

Število življenjske poti 5

Nekoliko bolj čustveni bi lahko bili, a ravno v tem nihanju se skriva pomembno sporočilo za vašo duhovno rast. Bodite čuječi in iščite pomen.

Število življenjske poti 6

Število 13 nas uči spoštovanja poštenega dela, tudi svojega, zato se v tem času postavite za sebe in ne dovolite, da bi vas izkoriščali.

Število življenjske poti 7

Pazljivi bodite komu zaupate svoje težave. Nekdo v vaši bližini bi vam lahko nenamerno s kakim komentarjem nepravi osebi škodoval. Pozorno.

Število življenjske poti 8

Ne nasedajte obljubam in lepim besedam. Raziskujte ozadje in razloge za nastalo situacijo, ki vam morda ni všeč. Nekje se skriva darilo.

Število življenjske poti 9

Ne prelagajte odgovornosti na druge, temveč se osredotočite na sebe in lastno vlogo v situacijah, ki se niso dobro iztekle. Odpustite sebi.

Tekst: LiLi SoRuM, www.lili-sorum.com

Preberite še: