Numeroskop: Čas je za ozaveščanje vzorcev pomanjkanja ljubezni do sebe

Numeroskop za zadnji teden v aprilu. 

Numeroskop: Čas je za ozaveščanje vzorcev pomanjkanja ljubezni do sebe (foto: shutterstock) shutterstock
25. 4. 2022

Lekcije 17. tedna: 

Kolikokrat predajate moč izbire v tuje roke? Mnogokrat se tega niti ne zavedamo.

Le vi izbirate, kdo in kaj ste, ter kako boste ta oseba postali. Vsak dan je nov list, prepreden z izbirami in odločitvami, ki jih sprejemamo v prav vsakem trenutku. Mnogokrat smo pasivni in prepuščamo odločitve drugim, ali pa z njimi odlagamo. Tudi kadar se ne odločimo, se odločimo. 

Naše mnenje je tisto, ki oblikuje našo realnost, zatorej je še kako pomembno. 

Letošnje leto je čas ozaveščanja naših lastnih vzorcev pomanjkanja ljubezni do sebe. Zato, vsem, ki upate, da se bo nekdo odločil biti z vami:  ''Vi izbirate. Ne bodite vi na izbiro.'' Maja bodo na plano prihajali tudi odnosi, ki naj bi ostajali skriti.

Preden se sproži energija maja, ki bo mnogo bolj strastna in impulzivna, se poravnajmo znova v tisti smeri, v kateri si želimo pluti z našo barko življenja. Na kratko povedano, vprašajte se: ''Kaj pravzaprav v resnici hočem?''

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj si v resnici želite, pa si ne priznate?
  • Česa si več ne želite?
  • Zakaj?                                          

UGODEN ČAS ZA:

  • Spremembe
  • Odločitve
  • Vas 

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.    

Število življenjske poti 1

Ste oseba, ki svoje znanje in kvalitete zna uporabiti v svojem življenju. V tem tednu pomagajte okolici razvijati to veščino. Včasih je treba premagati občutke krivde. Naučite jih.

Število življenjske poti 2

Nesebična pomoč se mnogokrat povrne na nepričakovan, nenavaden način. Opazujte. Kolikokrat ste bili deležni nečesa lepega kar tako? Sprejmite darilo pred seboj. Pomembni ste.

Število življenjske poti 3

Resnica osvobaja. Katere ''starodavne'' Resnice se oklepate, da se ni potrebno soočiti z dejstvom, da nekaj ni bilo tako, kot ste vi menili, da je? Nič ni narobe z vami. Sprejmite. Spustite.

Število življenjske poti 4

Osebe okoli vas so ogledalo nečesa, kar si ne želite priznati. Bolj kot ste trmasti, bolj je očitno. Vztrajnost je spoštovanja vredna, tanka pa je meja med njo in trmo, ali ''imam prav''. Sprostite se.

Število življenjske poti 5

Ste oseba, ki je odprta drugačnosti. Ne obsojate. Ampak, ali verjamete tudi v prismuknjene zamisli? Se jih lotite ali počakate, da nekdo drug poskusi? Koliko takih idej je res Vaših? 

Število življenjske poti 6

Ozrite se po svojih najbližjih. Vi ste ''mama & najboljša prijateljica'' njim – kaj pa vi simbolizirate za njih? Morda bi bil čas, da zamenjate svojo družbo? Ljubezen do sebe je lekcija.

Število življenjske poti 7

Spremembe tega tedna so se že nekaj časa pripravljale. Sprejmite jih kot življenjsko učenje, ki vam nosi nekaj dobrega in vznemirljivega. Nikakor se ne soočite z njimi črnogledo ali nergavo.

Število življenjske poti 8

Čustveno obdobje, ki vas bo opominjalo, kaj je Vaša resnica. Kdo ste? Kaj ste? Kje ste srečni & zakaj? Pomembni ste. Bi dejali, da je vaša okolica za Vas resnično hvaležna? No, ali ste vi? 

Število življenjske poti 9

Obdobje kot je ta teden je kot nalašč, da uravnovesite um in srček, ki se včasih ne razumeta. Kar pomeni, da obema dovolite do besede in pomembnosti. Ne dajajte veljave samo srcu. 

Tekst: Lili Sorum, www.lili-sorum.com

Preberite tudi: