Viharna obdobja so zelo pomembna, saj pokažejo pravi obraz (NUMEROSKOP)

Numeroskop od 30. avgusta do 5. septembra. 

Viharna obdobja so zelo pomembna, saj pokažejo pravi obraz (NUMEROSKOP) (foto: profimedia) profimedia
31. 8. 2021

Lekcije 35. tedna:

Domišljija nima meja, mi jih postavljamo. Zdaj ni čas za omejitve. Zakaj si jih vi postavljate?

Viharna obdobja so zelo pomembna. Pokažejo pravi obraz, naš in tuj. Bodite pozorni na vse tiste razpoke, iz katerih kuka, kar naj bi ostalo očem skrito. Bodite pozorni na prebliske, katere bi lahko prehitro pripisali svoji domišljiji.  Ne delajte iz muhe slona, nobene potrebe ni po drami, ampak zgolj po prepoznavanju vsega. Tudi sebe. Morda pa sami sebi pripisujete premajhen pomen? 

Teden pred nami nam bo ponudil možnost udejanjanja drugačnih možnosti ter zamisli, ki smo jih dobili ali imeli v preteklem tednu. Kot bi se energija nežno navezovala naprej na izvedbo nečesa, na kar še nedavno niste niti pomislili. Edini izziv, ki ga je potrebno premagati, je zaupanje v sebe.

Energije te dni podpirajo nenavadno, eksotično, drzno in dinamično.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Česa si nikakor ne bi drznili?
  • Bi za sebe dejali, da ste strastni?
  • Ali svojo strast živite?

UGODEN ČAS ZA

  • Korak ven iz cone udobja
  • Premagovanje strahu pred neznanim
  • Nekaj vznemirljivega

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Število življenjske poti 1

Ste oseba akcije in zagona. Pa ste tudi oseba sprejemanja in počitka? Dogodke tega tedna bi vas namreč lahko usmerjali ravno v to: počitek.

Število življenjske poti 2

Nove ideje, nov zagon in nove energije vas obdajajo. Le od vas je odvisno ali jih boste sprejeli. Bodite odprti novim nenavadnim priložnostim.

Število življenjske poti 3

Ko smo avtentični, lahko pritegnemo sebi podobne osebe, ki nas razumejo, sprejemajo in podpirajo. Bodite ponosni nase in na to, kar ste.

Število življenjske poti 4

Nagajive zamisli naj vam popestrijo dan in vas spodbudijo k drugačnim pristopom. Zdaj ni čas za ''staro pogreto župico''. Ustvarjajte.

Število življenjske poti 5

Nekaj (ali nekdo) se ne bo premikal tako hitro kot bi si vi želeli. V čakanju ali v zamiku leži nauk. Lahko pa se pokaže neka po vsem nova pot.

Število življenjske poti 6

Strastno po vse, česar si želite! Vsi imamo v sebi ogenj ter poslanstvo, ki se včasih zakrinkata v prav posebno željo. Doživite. Dopustite. Sprejmite.

Število življenjske poti 7

Zdrava Ljubezen do sebe zahteva poznavanje sebe in sprejemanje sebe v vseh pogledih. Bodite še posebno nežni v svojem notranjem dvogovoru.

Število življenjske poti 8

Resnica ni vedno le ena, nas pa lahko na enak način prebudi iz nekega 'spanca', v katerem ste se morda počutili ujeti zadnja leta.

Število življenjske poti 9

Odločnost ni vsiljevanje svoje volje drugim, ampak prepoznavanje svoje lastne zavesti. Dajte si potreben čas, da bi prepoznali svoje potrebe. 

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com 

Preberite tudi: