Numeroskop: Čas je za pogumen korak

Preberite numeroskop za teden od 19. do 25. decembra, ki ga je pripravila numerologinja Lili Sorum. 

Numeroskop: Čas je za pogumen korak (foto: shutterstock) shutterstock
19. 12. 2022

Lekcije 51. tedna

Še malo, pa bo novo leto. Nov list, drugačna energija, drugi izzivi ter druge nagrade. Predzadnji teden nam nudi pogled nazaj ter vase. Kdo pravzaprav ste postali tekom letošnjega leta?

Teden pričenjamo z močno karmično obarvanim datumom (19), zato predvsem na ta dan opazujte vzgibe svojega ega, ki bo najverjetneje zahteval več pozornosti.

Ravno obratno pa se bo od nas pričakovalo 22. 12., ko naj bi izbirali iz točke čustvene zrelosti.

Energija tedna nas spodbuja k še zadnjim spremembam leta. Kako smo lahko boljši kot smo bili? Pokazala se bo izjemna razlika med izbirami ega in zrelimi izbirami, zato si za odločitve in reakcije vzemite čas.

Spomnimo se, da življenje raste, se razvija in vedno napreduje. Kar se danes zdi brez rešitve, bo jutri morda zelo preprosto spremeniti. Ne obupajte, ampak razmišljajte bolj na veliko.

Kako se lahko nečesa, kar vas pesti, lotite popolnoma drugače?

VPRAŠANJA V POMOČ

Ste zadovoljni z letošnjim letom?

Kako boste uporabili energijo prehoda v drugo leto?

Kaj želite spremeniti?

UGODEN ČAS ZA

Krepitev samopodobe

Krotitev potreb ega

Pogumen korak

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Nekoliko bolj resnobno se boste lotevali svojih projektov. Dajte si čas, umirite se, da bi nekateri uvidi sploh lahko našli pot do vas.

Število življenjske poti 2

Odločneje stopajte po svoji poti, saj je vaša. Nihče vam ničesar ne more odvzeti, a namesto vas tudi ne prevzeti. Korajžno.
Število življenjske poti 3

Sprejmite nagrade letošnjega leta, ki bodo na prvi pogled skrite. Zato, četudi se v pričetku tedni zdi nekaj narobe, zaupajte, da je prav.

Število življenjske poti 4
Spremembe so neizogibne. Kateri se trudite uiti? Tista vas bo prva pričakala okoli vogala. Ne bojte se. Zagotovo bo za vas bolje.
Število življenjske poti 5
Povezujte se z osebami, ki vas fascinirajo. Obdajte se z ljudmi, ki vas bodo spodbudili k rasti in zrelosti. Naj vas dvignejo.
Število življenjske poti 6
Predajte se prazničnemu vzdušju in otroškemu zaupanju v čudeže. Saj vsi vemo, da se dogajajo. Naj bo sedaj čas za vas in vašo pravljičnost.
Število življenjske poti 7
Stara dobra kmečka pamet je ta prava, kajne? Imeli boste možnost to dokazati nekomu, ki se ji je zelo upiral. Pričakujte preblisk.
Število življenjske poti 8
Svež veter piha v vaša jadra. Smer nove poti določate vi, zato jih pazljivo usmerjajte. Življenje vas podpira v spremembi in rasti.
Število življenjske poti 9

Ljubezen do sebe ne izničuje ljubezni do drugih – uravnoveša ju. Kje bi morda bilo potrebno preprosto le uravnovesiti energije? Potrpežljivo.

Preberite tudi: