Numeroskop: Energija tedna nam bo pomagala razpreti svoja krila

Preberite numeroskop od 5. do 11. decembra.

Numeroskop: Energija tedna nam bo pomagala razpreti svoja krila (foto: profimedia) profimedia
5. 12. 2022

Lekcije 49. tedna

Decembra se nam obetajo nenavadni epilogi in sprememba pogleda na preteklost. Kaj to sploh pomeni?

Morda zaključka v bistvu ne potrebujete. Morda se je nekaj že zdavnaj zaključilo, pa si tega ne priznate. Morda pa se bo resnično nekaj nekje nekako zelo nenavadno izteklo.

V tem ni nič slabega. Zaključek ni izguba. Konec ni nujno tragedija.

Ne dopustite umu, da bi ukazoval vašim občutkom! Ne dovolite strahu pred izgubo, pred samoto, pred bolečino preteklosti, da bi vas prevladal. V življenju smo deležni tako blagoslova kot izziva in prav je tako, saj smo se rodili, da bi se učili in rasli.

Torej, energija tedna nam bo pomagala opustiti nekaj, kar nas bremeni, omejuje, hromi in zadržuje, da bi se razvijali in razprli svoja krila. Če se bomo temu upirali, bi lahko prišlo do ostrih situacij, v katerih bi se lahko izrekle boleče besede, pa tudi ustvarile zamere.

Dragi moji, so trenutki, v katerih si je potrebno priznati, da določena teža, prtljaga preteklosti in pa toksični odnosi so pretežki in nesmiselni. S kamni okoli stopal boste težko poleteli kot ptica. Niste se rodili, da bi trpeli.

Zato se ne bojte morebitnih težjih izbir in odločitev. Brez skrbi, da si boste za njih hvaležni.

VPRAŠANJA V POMOČ:

Če ste iskreni: kaj ne deluje več?

Česa si ne želite več?

Kdo vas je prevečkrat prizadel?

Ali zaupate sebi?

UGODEN ČAS ZA:

Odlaganja bremen preteklosti

Odlaganje strahu iz preteklosti

Zdravljenje omejujočih mehanizmov

Fizično zdravje  

 

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.    

Število življenjske poti 1

Bodite previdni, ko se bodo pojavile nenavadne zamisli in ideje. NI vse zlato kar se sveti, zato po pameti in ne po prepričanju, da vse zmorete.

Število življenjske poti 2

Dovolite čustvom, da vas preplavijo. Nato pa iz njih razberite bistvo, sporočilo in nauk. Ne valjajte se v strahu, raje se vdajte pogumu.

Število življenjske poti 3

Razum bo poskušal prevladati čustvom in tako usmerjati vašo domišljijo. Razsodite kaj je za vas dobro in ljubeče tako s srcem kot z glavo. 

Število življenjske poti 4

Hitreje prikličete v svoje življenje tisto, o čemer razmišljate, zato ta teden namenite ciljem, dosežkom in predvsem boljši učinkovitosti.

Število življenjske poti 5

Zdravljenje in zaključevanje se bo odvilo, pa naj bo vam pogodu ali ne. Upiranje v tem trenutku je pravzaprav sabotiranje sebe.

Število življenjske poti 6

Prebuja se nova, močnejša samozavest. Ne sprašujte se ali ste res tako imenitni, saj seveda ste! Mnogo hudega ste premagali, je res?

Število življenjske poti 7

Dokler sami ne pokukamo iz naše lupine obrambnih mehanizmov, se nam težko nekdo resnično približa. Je prišel čas za nov pristen odnos?

Število življenjske poti 8

Obdaja vas kreativna energija, ki prinaša srečna naključja, Vaše trdo delo se bota teden obrestovalo, zato ne sedite križem rok. Ustvarjajte!

Število življenjske poti 9

Strah je le misel. Strah ni močnejši od vas. Nikoli ne boste kaznovani zato, ker ste pristni vi, zato ne zatirajte drobnega glasu v sebi. Upoštevajte sebe.

Tekst: NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala LiLi SoRuM, avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach

Preberite tudi: