Numeroskop: Energija tedna nas spodbuja, da končno zapremo določena vrata

Numeroskop od 5. do 11. oktobra 2020 pravi: izpustite zastarelo in se odprite prihodnosti.

Numeroskop: Energija tedna nas spodbuja, da končno zapremo določena vrata (foto: pixabay) pixabay
5. 10. 2020

Lekcije 41. tedna: 

Hrepenenje in želje so sporočila. Opominjajo nas, da smo sposobni ustvariti več kot smo do sedaj ter, da naša pot, razvoj in ustvarjanje še niso končali. Prebujajo nas in spodbujajo, da smo vedno boljši – ne le, da imamo vedno več. 

Tradicije se ne bi ohranjale, če jih ne bi negovali in se tako vedno znova povezovali s preteklostjo. Seveda pa se lahko zgodi, da ostanemo preveč zasidrani v preteklosti in tako se rodi pridevnik: "zastarelo". V temu času opazujte sebe – je čas, da določene osebe, želje, navade spustite iz rok?

Vsak izmed nas ima svojo prtljago preteklosti. Razlika je, ali potujemo težko otovorjeni ali smo spakirali le nekaj nujnega za na pot. Vsak dan je nova priložnost, nov nepopisan list, ki ga izpolnite sami. Opazujte svoje misli. Kaj ''pišete in rišete'' na platno vašega življenja s čopiči misli, občutkov, spomini, željami, pritoževanjem, šepetanjem, petjem, prepiranjem… Vaše misli določajo mnogo več, kot se zdi. 

Kaj iz preteklosti nosite s seboj, pa tega več ne potrebujete in vas le še ovira? Prav je, da ste previdni, a ne bodite prestrašeni. Energija tedna nas spodbuja, da končno zapremo vrata. Zaprite, zaklenite, obrnite se v drugo smer in odkorakajte stran. Torej, namerno preusmerite svoje misli, kadar se pojavi dvom, strah, spomin, način razmišljanja, določena oseba ali situacija. Namerno usmerite misli v nekaj lepega. 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kje in kakšni si želite biti čez deset let?
  • Ali misli in dejanja današnjega dneva vodijo tja?

UGODEN ČAS ZA

  • Zaključek slabe navade
  • Spremembo videza
  • Nova poznanstva

Število življenjske poti 1 

Ne racionalizirajte, ampak izluščite nauk. Prepoznajte svojo resnico in se po njej ravnajte. Ne dovolite izgovorom drugih, da bi vas omajali.

Število življenjske poti 2

Ne bojte se postaviti meje, biti bolj odločni in celo dvigniti svoja pričakovanja. Saj veste, včasih nam ljudje 'dajejo' minimum, kar je možno. 

Število življenjske poti 3 

Znate sprejeti kompliment ali ga lažje podarite? V tem času uravnavajte energije sprejemanja in darovanja, da bi vas nagrade sploh našle. 

Število življenjske poti 4 

Odločno postavite nove prioritete. Zdaj ni čas, da bi vedno znova poskušali doseči premike, kjer se očitno nič ne premakne. Napredujte drugam.

Število življenjske poti 5 

Povežite se z nekom, ki je tam, kot si vi želite biti. Obdajte se s pozitivnimi, zagnanimi, dinamičnimi, eksotičnimi osebami. Lažje boste dihali. 

Število življenjske poti 6 

Izrazite sebe in svoja čustva – sebi. Ne zadržujte ničesar v sebi. Nato negativna odložite kot drevesa odvržejo staro, uvelo listje v jeseni. 

Število življenjske poti 7

Vaš um slika vašo resnico na način, kot mu vi določite in ne obratno. Sprostite se in dovolite radosti, da vam polepša dneve. Kako bi se več smejali?

Število življenjske poti 8

Postavljate nove gradnike prihodnosti, zato ne uporabljajte razmajanih iz preteklosti. Letošnje leto vas je utrdilo, zato je čas za napredek.

Število življenjske poti 9 

Spremembe so na vidiku in pa občutek negotovosti. Je hrepenenje po več svobode pravzaprav beg pred realnostjo? Opazujte sebe. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: