Numeroskop: Kaj ste prerasli?

Numeroskop od 22. do 28. 3. 2021.

Numeroskop: Kaj ste prerasli? (foto: pexels) pexels
22. 3. 2021

Lekcije 12. tedna: 

Smo čudovit mozaik svojih izkušenj, spominov, želja, preteklosti in prihodnosti, sebe in okolice. Včasih se malo izgubimo, a le zato, da bi se našli v drugačni obliki, morda celo v 'drugem jazu'. Dopustite vsem odtenkom sebe, da se izrazijo ta teden. Le tako boste lažje prepoznali, kateri so vaši in kateri ne (več). 

Življenje je vse prej kot dolgočasno. Je preplet lepega in slabega, saj potrebujemo oboje. Tako kot se ponekod veselijo rojstva, drugod to doživljajo kot pričetek trpljenja. Vse je stvar interpretacije. Tudi vi. Za nekoga največje darilo, za druge trn v peti. Katere izmed teh oseb pa vi izbirate? Katerim bolj verjamete, za katere se bolj trudite?

Odnosi so naše ogledalo, ki pa – spomnimo se – odsevajo zrcalno sliko, torej marsikdaj tudi ravno obratno.

Dogodki v tem tednu bi vas lahko spodbudili k ravno obratnemu od tega, česar ste sicer vajeni in kot običajno ravnate. Morda pa ste se spremenili brez, da bi to opazili? 

Vprašanje tedna: kaj ste prerasli?

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kdo vam gre na živce?
  • Zakaj?
  • Ste jih prerasli, ali sami to počnete?

UGODEN ČAS ZA:

  • Pogovor in spremembo dinamike odnosa
  • Nova poznanstva
  • Več ustvarjanja

Število življenjske poti 1

Ne bodite preveč ozkogledni. Ste oseba napredka in zato včasih preveč usmerjeni v cilj. Nič se ne mudi. Tokrat je prava nagrada pot in ne dosežek. 

Število življenjske poti 2

Tekom celotnega leta boste spodbujani, da bodite bolj drzni in sebi zvesti. Obdajte se z osebami, ki verjamejo v vas. Pridružite se jim.

Število življenjske poti 3

Bodite svoj največji oboževalec. Zdaj in vedno. Le zakaj ne? Kaj si ne zaslužite lastnega odobravanja? Pohvale? Kaj pa lastne konstruktivne kritike?

Število življenjske poti 4

Resnobno in bolj trezno boste preudarjali nenadna nihanja. V vsem lahko najdemo smisel. Bodite odprti drugačnim razlagam. Čaka vas učenje.

Število življenjske poti 5

Nobena odločitev ni večna. Ima pa vsaka svoj učinek v (naši) večnosti. Prav možno je, da se vam obeta večja odločitev. Vzemite si dovolj časa.

Število življenjske poti 6

V življenju ste zaprli mnogo vrat. Tokrat jih odprite lastni sreči in ljubezni. Brez občutka krivde. Sreče ni moč ukrasti. Osrečite sebe na nenavaden način.

Število življenjske poti 7

Vsak dan se prebujamo v novi jaz. Vsaka vaša misel izbira potek dneva. Morda pa je čas za spremembo razmišljanja? Novi dnevi so pred vami.

Število življenjske poti 8

Odmaknite se od strupenih energij in odnosov. Očistite se negativnih misli in postavite temelje drugače, Zdaj je čas za močno čistko – samih sebe.

Število življenjske poti 9

Vse prej kot dolgočasno življenje imate, zato se sedaj nekoliko ustavite in preglejte doživeto. Kakšno sporočilo vam prinaša? O vas samih, ne o svetu. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.