Numeroskop: Kako lahko življenje izkoristim za osebno rast?

Preberite numeroskop za teden od 6. do 12. marca, ki ga je pripravila numerologinja Lili Sorum.

Numeroskop: Kako lahko življenje izkoristim za osebno rast? (foto: shutterstock) shutterstock
6. 3. 2023

Izzivi 10. tedna

Vse je odvisno od perspektive, zato pogled obrnite na glavo. Kakšen je obraten, torej nasproten pogled na dano situacijo, težavo ali nenazadnje blagoslov? 

Tudi v najbolj težki situaciji ali pri razočaranju v vsakdanjih situacijah, naprimer pri  avtobusu, ki vam je šel tik pred nosom, se lahko vprašate: ''Kako lahko to izkoristim za svojo rast?'' Kako lahko v še tako na videz močnem nazadovanju poiščete dokaz rasti in blagoslov?  

Je že res, da nas vsaka oseba in situacija lahko nečesa naučita, a kaj, ko nismo prav vsak dan razpoloženi za to. Kako pa si lahko sami vzamemo počitnice?

To storimo tako, da se naučimo sredi ujme najti in ohraniti svoj mir. Ne dopustimo, da nas 'pobegli avtobus' spravi v slabo voljo. Ne dovolimo, da nam določen dogodek pokvari dan, kaj šele življenje.

Ne glede na vašo starost, za vse nas velja: celo življenje imamo še pred seboj. Niti slučajno ne vemo kaj nas čaka za prvim vagalom. Morda vojna, morda potres, morda najlepši dogodek. Ne vemo, zato ne delajmo drame. 

Postavite stvari na glavo in opazujte kaj se zgodi. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj bi obrnili na glavo, če bi lahko?
  • Kaj bi spremenili v svoji preteklosti?
  • Kako lahko spremenite prihodnost?

UGODEN ČAS ZA:

  • Nov začetek
  • Pogumno odločitev
  • Nov Jaz
 

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Največ izzivov oziroma priložnosti za rast vas čaka na področju odnosov in prilagajanja. Kako bi bilo, če bi bilo obratno – če bi bile vloge zamenjane?

Število življenjske poti 2

Bolj kreativno pristopajte k izzivom teh dni. Vnaprej se odločite, da boste dobre volje in pozitivno nastrojeni ter tako z levo roko opravili vse zadano.

Število življenjske poti 3

Vzemite si dovolj časa za razmislek. Nihče naj vas nikakor ne prisili v odločitev za katero še niste pripravljeni – tudi vi sami sebe ne. Prespite. Premislite. 

Število življenjske poti 4

Zelo verjetno je, da vas v drugi polovici tedna čaka presenečenje ali nekaj zelo nepričakovanega. Ničesar preveč dolgoročno zatorej ne obljubljajte. 

Število življenjske poti 5

Malo bolj čustveni bi lahko bili. Prepoznavajte prave vzroke za te občutke, ne jih pavšalno pripisovati osebam in situacijam, ki so zgolj sprožilci vaših emocij.

Število življenjske poti 6

Lažje boste razumeli svoje doživljanje, kar pa ne pomeni, da boste doživeto občutili kaj manj intenzivno. Lahko bi se vam zgodil 'wake up call', torej budnica.  

Število življenjske poti 7

Odločneje stopajte po poteh vsakodnevnih izzivov in obveznosti. Kako bi lahko bili bolj učinkoviti? Povečajte storilnost in imeli boste več prostega časa.

Število življenjske poti 8

Zaključek pomeni tudi žetev – morda pa ne znate sprejemati, saj ste večino časa v pogonu in tako ustvarjate. Dogodki vas bodo tako ali drugače pomirili. 

Število življenjske poti 9

Novo, novo, novo in predvsem napredno je ključna beseda tedna. Kaj ni bilo dovolj poznanih poti, ljudi, razočaranj? Kaj ni končno čas za nekaj novega in dobrega?

Morda vas zanima tudi: 

VIDEO: Krmarjenje s travmo: od utelešanja živosti do izpolnjujočih odnosov