Numeroskop: Kamorkoli gremo, sebe vzamemo s seboj

2. 4. 2024
Deli
Numeroskop: Kamorkoli gremo, sebe vzamemo s seboj (foto: shutterstock)
shutterstock

Numeroskop za teden od 1. – 7. 4. 2024.

Pred  nami je še en karmični teden, ki bo v nas prebujal potrebo po begu ali pa obratno, po bojevanju. Na kratko povedano: pripravimo se na teden najstniških odzivov in nezrelih reakcij, kjer bi jih najmanj pričakovali.

Vsi vemo, da kamorkoli gremo, sebe vzamemo s seboj. Torej, kamorkoli gremo, vso našo pozitivno in negativno čustveno prtljago vzamemo s seboj. Lahko prekinemo en toksičen odnos in se znova zapletemo v zelo podobnega. Svoje strahove, bolečine pa tudi optimizem in ljubečnost nosimo skrbno shranjene v svoji podzavesti.

Dogodki štirinajstega tedna bi lahko tako iz najbolj skritih kotičkov nas samih izbezali ven občutke nezaupanja, potrebo po begu, uporniške in užaljene reakcije ter predvsem občutek, da je cel svet uperjen proti nam. 

Namen teh dogodkov ni pognati strah v kosti vsem nam, temveč obratno! Bistvo vseh teh občutkov je razumsko prepoznavanje svojih lastnih sposobnosti in pa okrepitev zaupanja vase. Letošnje leto bo prežeto s podobnimi dogodki, ki so pravzaprav možnost rasti. Nagrada je povečana samozavest in boljša samopodoba. Nagrada je notranji občutek moči in miru, ki nam omogoča zdravo rast in razvoj. Verjamem, da bi vsi izmed nas to privoščili svojemu otroku – pa se sami sebi aktivno trudite omogočiti primerno okolje za svojo rast in razvoj?

Karmični teden bi lahko na plano privabil  tudi osebe, priložnosti in situacije ter spomine na posebne dogodke iz preteklosti. Opozarjam vas, da ne gre za čas ponovne priložnosti! Teden pred nami prinaša učenje, kar pomeni, da ostanite boljša, bolj zrela, bolj mirna oseba v viharni situaciji in ne dovolite prav nikomur, da bi vas provociral!

NAPOTEK TEDNA

Razlikujte potrebo po spremembi in svobodi ter mehanizem bega, ki se mnogokrat pretkano zamaskira v vse vrste izgovora, da so drugi krivi in vi nič ne morete. 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kako bi ravnala čustveno zrela oseba?
  • Kako bi ravnali, če bi imeli vse možnosti za uspeh (denar, fizično moč, zdravje, lepoto itd)

UGODEN ČAS ZA

  • Več spontanosti
  • Prekinitev nečesa, kar vas omejuje
  • Kratke izlete

Formula za izračun Števila življenjske poti: seštejte svoj datum rojstva

Primer: oseba rojena 8. 12. 1981:   8 + 12 + 1981= 2001 = 3

Ta oseba ima Število življenjske poti 3.

Število življenjske poti 1

Ljubezen do sebe se včasih zakrije v popustljivost do sebe. Kdaj ste si nazadnje dovolili popolnoma izpreči brez občutka krivde?

Število življenjske poti 2

Rast je možna le, ko prevzemamo odgovornost za svoja dejanja. Svoja, ne tuja. Zdaj ni čas, da sebe krivite za tuje morebitno slabo počutje. 

Število življenjske poti 3

Ne bojte se lastne moči in odločnosti! Zdaj ni čas, da bi omahovali in upali, da bo nekoč bolje in, da se vas bo nekdo (ali Vesolje) usmilil.

Število življenjske poti 4

Zdravljenje se lahko prične, ko se ne oklepamo več. Torej, zajemite zrak in pokukajte ven iz svojih poznanih okvirjev. Lepo vas čaka.

Število življenjske poti 5

Nekaj novega in na videz razburljivega vas bo okupiralo. Ničesar zelo dolgoročnega se ne odločajte na hitro; ali ta teden.

Število življenjske poti 6

Obdaja vas energija, ki podpira povezovanje in krepitev medsebojnih vezi. Ne bojte se biti, kdor ste. Naj tisti, ki jim greste v nos, odidejo.  

Število življenjske poti 7

Imeli boste nekoliko bolj bujno domišljijo kot sicer, kar bi lahko pomenilo, da boste tudi sicer bolj inovativni. Bodite bolj igrivi.

Število življenjske poti 8

Postavite krepke temelje in gradnike tam, kjer je pomembno in prenehajte zapravljati svoj čas, kjer ni cenjen. Pazite na zdravje. 

Število življenjske poti 9

Svoboda je relativen pojem. Nihče vam je ne krati, pa vendarle se lahko mnogokrat počutimo še kako omejene. Sporočilo vas čaka. 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala LiLi SoRuM,

avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach, www.lili-sorum.com

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja