Numeroskop: Karmični teden pred nas postavlja izbiro svobode ali bega

Kaj pravijo števike za prvi teden v aprilu?

Numeroskop: Karmični teden pred nas postavlja izbiro svobode ali bega (foto: shutterstock) shutterstock
4. 4. 2022

Lekcije 14. tedna: 

Karmični teden pred nas postavlja izbire svobode ali bega. Svoboda je nekaj popolnoma drugega kot potreba po spremembi, ker se nismo sposobni soočiti z dano situacijo. Bodite pazljivi, kakšni so razlogi za vašimi odločitvami v tem času.

Pred nami je teden skušnjav in preskušanj. Prav lahko se zgodi, da se bodo le-ti zakrinkali v najbolj vsakdanje odločitve in izbire. Obenem pa bomo na nenavaden način postavljeni pred vprašanje, ali smo srečni v življenju, ki ga sam izbiramo?

Vsi smo le človek in se večinoma izogibamo bolečini. Previdnost in stara dobra kmečka pamet sta vedno dobrodošli, a naj se ne spremenijo v strah, ki se izraža kot beg pred vsem, kar bi nas MORDA lahko prizadelo. Bodimo zato čuječi in prepoznavajmo kakšna so naša hrepenenja in zakaj. Zdaj ni ključnega pomena definirati česa si želimo, temveč ZAKAJ si to želimo.

Kaj v resnic pogrešate v sebi, v svoji okolici in svojem življenju?

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kdo bi si želeli biti, če bi bilo vse možno?
  • Saj veste, da je veliko več možno kot si sedajle mislite, kajne?

UGODEN ČAS ZA:

  • Presojo, kaj je pomembno
  • Prepoznavanje česa se bojite

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Možen bo občutek nihanja čustev. Prav možno je, da vam bo nekdo (ali nekaj) en hip izjemno pri srcu in že v naslednjem sila odveč. Dovolite si izkusiti, a ne znašajte se na druge.

Število življenjske poti 2

Včasih ste zadržani pri izražanju svojega mnenja, če se okolica z vami ne strinja. Ta teden pa je pomembno, da ga izrazite. Ste oseba, ki zna prepoznati drugo plat zgodbe!

Število življenjske poti 3

Bodite pozorni na vse zamisli, ki bi lahko izboljšale vaše delovno okolje ter poslovno plat življenja. Morda (še) niste tako samostojni, kot bi si želeli. Z dobro idejo se začne!

Število življenjske poti 4

Naj vas močnejša čustva ne motijo. Ne zatirajte jih v sebi in bodite razdražljivi. No, pa tudi ne trmasti. Kaj, če bi bili preprosto vi v danem trenutku? Samo bodite.

Število življenjske poti 5

Dinamičen teden se vam obeta, ki lahko prinese veliko novih idej in pomembneje: način, kako jih uresničiti. Zdaj res ni čas, da bi sedeli križem rok! Bodite aktivni in bolj drzni.

Število življenjske poti 6

V ospredju bodo medsebojni odnosi, katerih se raje izognete. Če si kakorkoli zatiskate oči, bo to zdaj še težje. Resnica ne boli. Prizadane laž. Močnejši ste od katerekoli laži.

Število življenjske poti 7

Ste redki srečneži, za katere se energija meseca marca nekako nadaljuje. Bodite ustvarjalni, posvetite več časa notranjemu otroku in udobju svojega doma. Naj bo domačno!

Število življenjske poti 8

Za vas je posebej pomembno, da se v tem času nikakor ne izogibate obveznosti ter zdravemu načinu življenja. Prisluhnite svojemu telesu: kaj potrebuje za večjo moč?

Število življenjske poti 9

Spremembe so naše učiteljice n vi to dobro veste. Zdaj je čas, da osebam okoli sebe pomagate pri razumevanju te življenjske modrosti. Pomagajte jim sprejeti drugačnost sebe.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM