Numeroskop: Ko ne znamo ljubiti sebe, ne znamo drugim dopustiti, da bi nas imeli radi

Preberite si numeroskop od 17.  do 23. 10. 2022.

Numeroskop: Ko ne znamo ljubiti sebe, ne znamo drugim dopustiti, da bi nas imeli radi (foto: profimedia) profimedia
17. 10. 2022

Ko ne znamo ljubiti sebe, ne znamo drugim dopustiti, da bi nas imeli radi.

Ljubezni, tiste prave in brezpogojne namreč največkrat niti ne znamo prepoznati, dokler je ne doživimo. Največkrat upamo, da se bo od nekod pojavil nekdo, ki nas bo tako ljubil, da se bodo bolečine preteklosti pozdravile. A vendar je nekdo v vsakem trenutku z vami: VI. Ko boste sami do sebe ljubeči, brezpogojno nežni, se bodo rane pričele pozdravljati. 

Dokler smo ranjeni, največkrat privabimo v svojo bližino ljudi, ki se odzivajo na ta naš vzorec: bolečina, žalost, strah itd. Seveda od njih ne prejmemo tiste ljubezni, po kateri hrepenimo, ampak prej kot ne, se naša lastna rana znova odpre.

Strah premagamo tako, da se z njim soočimo. Zato bodite do sebe iskreni in se ta teden sprašujte 'zakaj sem v tem odnosu?'.  Odnos lahko temelji na ljubezni ali na strahu, ni neke srednje poti. Koristoljubje morda boste dejali? Mislite, da osebe, ki so poročene iz koristoljubja resnično verjamejo, da same lahko dosežejo ugodje, katerega so deležne? 

Namenite dovolj pozornosti vsem odnosom, ne le tistim, ki trenutno škripajo. Tudi odnos, ki ga imamo (ali pa nimamo) s sosedi, sodelavci itd. Posvetite se vsem odnosom in poleg razloga zakaj, se vprašajte še, kako se obnašate do določenih oseb. Vsak izmed nas seveda meni, da se obnaša primerno, če ne kar kulsko, kajne? Bi se te osebe strinjale z vami ali vam dejansko govorijo ali namigujejo, da njim vaše obnašanje ni pogodu?

Seveda pa vas bodo znotraj tega tedna nekatere osebe lahko zelo pozitivno presenetile, zato tudi vas spodbujam, da svojo naklonjenost izrazite. Pohvalite, nasmehnite se, pokimajte, objemite, poklonite kompliment (ali še bolje čokolado), bodite pozorni in gradite lepše odnose.

Nikakor se ne pozabite ukvarjati tudi s seboj. Aktivno delajte na bolj pozitivnem samogovoru in krepitvi brezpogojne ljubezni do sebe. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Se počutite osamljene?
  • Bi dejali, da so trenutki, ko se počutite prazno?
  • Čigavo življenje vi izpolnjujete?
  • Kako skrbite za sebe?

UGODEN ČAS ZA:

  • Druženje z vam ljubimi osebami
  • Okrepitev obstoječih odnosov
  • Razumevanje lastnih čustvenih potreb

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.  

Število življenjske poti 1

Ne lotevajte se čustev racionalno. Ne osredotočajte se preveč na podrobnosti, ki so minljivega značaja, obenem pa jih tudi ne ignorirajte. Čas za osebnostno rast.

Število življenjske poti 2

Ljubezen do sebe vključuje tudi besedo 'ne'. Ta je včasih izrečena drugim, a običajno jo največkrat zaradi želje drugih izrečete sebi. Naj se to spremeni. 

Število življenjske poti 3

Sebe lahko ljubimo, ko se sprejmemo z vsem tistim, kar bi si na sebi želeli, da bi bilo drugače. Ne kritizirajte sebe in ne primerjajte se z drugimi. Unikat ste. 

Število življenjske poti 4

Čas je za preporod vsaj na enem področju življenja. Postavite se za sebe in postavite sebe na novo pot. Kaj je bilo prvo, kar vam je sedajle prišlo na misel?

Število življenjske poti 5

Umirite se. V tem tednu se zadeve še zdaleč ne bodo premikale s hitrostjo kot bi si je vi želeli. Nekje, z nekom, vas čaka pogovor (ali pa bose ujeli sporočilo). 

Število življenjske poti 6

Vzemite si čas za romantiko. Ste samski? Vseeno si vzemite čas za romantiko (pomežik). Čas svečk in barvitih večernih sončnih zahodov v odeji je tu. 

Število življenjske poti 7

Lahko bi se vas polastila trma. Dovolite občutku oklepanja, da vam ''pojasni'' česa se bojite. Kaj bi bilo, če xy ne bi bilo? Več počivajte in nadoknadite spanec.

Število življenjske poti 8

Spremenite najbolj zakoreninjene čustvene vzorce – tiste, ki niso ljubeči do vas seveda. Vi niste skupek svojih dosežkov. Vi ste vi. Popolni takšni kot ste. 

Število življenjske poti 9

V vnemi, da bi pomagali celemu svetu v stiski, ne pozabite, da imate popolnoma enake pravice kot katerokoli drugo bitje v stiski in poskrbite tudi zase. 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM, www.lili-sorum.com