Numeroskop: Ljubezen do sebe ni zavrnitev drugih

Preberite numeroskop za obdobje med 12. in 18. 4. 2021. 

Numeroskop: Ljubezen do sebe ni zavrnitev drugih (foto: shutterstock) shutterstock
12. 4. 2021

Lekcije 15. tedna:

Ljubezen do sebe ne pomeni zavračanje drugih. Življenje ni vedno črno belo. 'Da', ki ga namenite sebi, ni nujno 'ne' drugim. Včasih se zdi, da smo v borbi z okolico. Ta teden skušajte opustiti morebitne podobne občutke. 

Narava stremi k harmoniji. Želi si uravnovešanja. Potrebujemo oba ekstrema, da bi našli sebe v sferi možnosti, zato je pomembno pokukati preko svojih navad in ustaljenega načina delovanja. Pomembno je reči 'ne' in pomembno je znati reči tudi 'da, hvala'.

Dogodki tedna nas bodo opominjali na pomembnost ljubezni do sebe. Bodite strpni najprej do sebe in lažje boste strpni do drugih. Predvidevati je, da bi ta teden morda celo težje biti nežni do sebe kot sicer. Morda bi se lahko oglasili očitki, da niste dovolj dobri ali celo sebični, ukazovalni in objestni.

Pravzaprav pa vas želi življenje spodbuditi k odgovoru na vprašanje: kaj pa vi mislite o sebi?

To je pravzaprav eno najbolj pomembnih vprašanj. Bolj pomembno je, kaj mislite o sebi kot o čemerkoli drugem na temu svetu. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj pravzaprav torej mislite o sebi?
  • Ste zase dobra oseba?
  • Kako bi lahko bili boljši človek?
  • Kaj bi na sebi spremenili?

UGODEN ČAS ZA:

  • Ljubeče izbire
  • Premagovanje lastnih kritik
  • Opolnomočenje sebe

Število življenjske poti 1

Lahko bi bili deležni nepričakovanih informacij, ki bodo zelo spremenile vaš pogled na vam pomembno zadevo. Dajte si potreben čas in odmik. Ne odločajte se zdaj.

Število življenjske poti 2

Ne bojte se postaviti za sebe. Naj vas ne plaši odziv okolice. Nič, kar je res vašega, ne morete izgubiti. Ne dobrega, ne slabega. Le sebe v strahu pred izgubo.

Število življenjske poti 3

Zdravljenje česarkoli se prične s prepoznavanjem tistega, kar zdravljenje potrebuje. Kaj potrebuje vaš notranji otrok? Kaj potrebujejo ranjeni deli vas? Ste vi 'tam' zase?

Število življenjske poti 4

Novo ni nevarno. Nenavadno ni nevarno. Drznite si biti pustolovski kot pionir in zapustiti varno okolje poznanega in navajenega. Zdaj je čas za bolj direkten pristop.

Število življenjske poti 5

Vedno znova se soočamo z drugo platjo zgodbe in izzivi prilagajanja, oziroma pričakovanj okolice, da se bomo podredili. Ta teden premislite preden odgovorite.

Število življenjske poti 6

Domišljija je lahko naša najboljša prijateljica ali pa sovražnica. Izbira je v resnici vaša. Boste iskali rešitev ali težavo? Izvrsten čas, da se odločite česa si želite.

Število življenjske poti 7

Sprememba je lahko začasna ali trajna. Kdaj ste se le za nekaj časa spremenili? Dogodki tedna vas bodo spodbujali k drugačnim izbiram, ki ne bodo trajne.

Število življenjske poti 8

Pravimo, da smo vsi del celote, vsi smo delček sveta. Ste kdaj razmišljali o tem kakšen delček ste za svet? Imate svoj vpliv. 

Število življenjske poti 9

Ljubezen do sebe včasih zahteva tudi podroben pogled vase, ki nam pomaga razumeti, kako biti bolj iskreni. To ni vedno lahko. Kar pogumno se zazrite vase in se objemite.  

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

Preberite še: