Numeroskop: Modro izbirajte kdo vam daje nasvet

Numeroskop za obdobje od 22. – 28. novembra 2021.

Numeroskop: Modro izbirajte kdo vam daje nasvet (foto: shutterstock) shutterstock
22. 11. 2021

Lekcije 47. tedna: 

Včasih težko sprejmemo nasvet, ker se zdi, da smo poraženi, če priznamo, da nečesa ne znamo. Ravno obratno pa se ujamemo lahko tudi v ''kaj bi ti naredil/a'', saj tako nekako najdemo tudi izgovor za očitek, da smo delovali po tujem nasvetu in se opekli. Vse v naravi stremi k harmoniji, zato poprosite za nasvet, vprašajte zakaj so vam tako svetovali in odločite se sami.   

Ko želimo nasvet, je pomembno koga zanj poprosimo. Slep človek nam bo težko svetoval, kako naslikati umetnino. Gluh človek bo težko pel z nami. Po nasvet pojdite k tistim, ki so uspeli točno v tem, česar si vi želite. Pogovor med prijatelji je lahko enako učinkovit, a pazite, da se ne ujamete v primerjanje dogodkov. Prijatelji nam želijo dobro, nedvomno, a včasih je nasvet strokovnjaka več vreden. Predvsem kadar želimo iti v svoje globine. Seveda pa nam prijatelji lahko povedo, kako nas oni doživljajo, kar je dragocen podatek. 

Posledice svojih odločitev vedno nosimo sami, pa če smo jih sprejeli po nasvetu ali ne. Modro izbirajte kdo vam daje nasvet. 

Sama energija tedna obenem podpira razčiščevanje nesporazumov ter raznolikosti. povežite se s sebi enakimi, spoštujte od sebe različne. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kako odreagirate, ko vam neko pove kar meni, da bi morali storiti? 
  • Kdo je oseba, ki jo dojemate kot uspešno in vas navdihuje?
  • Kaj je potrebno, da bi bili vi ta oseba?

UGODEN ČAS ZA:

  • razreševanje nesporazumov
  • raziskovanje drugačnosti
  • povezovanje z enako mislečimi

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti. 

Število življenjske poti 1

Dovolite si biti otrok, Nobene potrebe po prezahtevnosti do sebe ni. Naj bo ta teden čas, da se sprostite in uživate v vsakem dnevu posebej- Tako boste lažje uživali v sebi.

Število življenjske poti 2

Občutek varnosti boste našli v sebi, ko si boste zaupali. Potrditev, da ste na pravi poti boste prejeli, če jo boste dovolj odločno zahtevali. Namenite več pozornosti zdravju.

Število življenjske poti 3

Počutiti  bi se moral olajšane in bolj lahkotne. Zato opazujte predvsem svoje fizično počutje. Utrujenost in pa razdražljivost sta opozorili, ki sedaj ju nikakor ne ignorirajte.  

Število življenjske poti 4

Namenite več pozornosti odnosom, ki gradijo vas in vaše življenje. Ste znotraj le-teh ljubeči do sebe, ali se zanemarjate, morda postavljate nad druge? Imate radi prav? 

Število življenjske poti 5

Bodite pozorni na podrobnosti ter vse, kar bi vam okolica želela povedati med vrsticami. Zato pa bo potrebno umiriti vsakodnevni vrvež. Dober čas za učenje.

Število življenjske poti 6

Bodite odločni in tudi izpeljite svoje obljube. Veste, ljudje vas ne bodo resno jemali zato, ker ste nekaj rekli. Človeško je, da poslušamo dejanja in ne obljube. Delujte. 

Število življenjske poti 7

Nekoliko bi lahko nihali v svoji odločnosti. Razum in srce si nikoli nista v resnici v nasprotju. Če bi bilo vse lahko dosegljivo, kako bi ravnali? Prisluhnite sebi.

Število življenjske poti 8

Čas za korenit premik naprej. Če vas karkoli še veže nazaj v preteklost, se to potrudite preseči ta teden. Energija podpira nove začetke, zato bodite pozorni na nove osebe.

Število življenjske poti 9

Obdajte se z ljubečimi osebami in sprejmite pozornost. Vzemite si več časa za sebe. privoščite si romantičen večer. Naj bo prijeten teden, preživet v dobri družbi. 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

www.lili-sorum.com

Preberite si še: