Numeroskop: Namen tega tedna je obujanje aktivne prisotnosti v trenutku

Preberite numeroskop za zadnji teden v avgustu; od 22. – 28. avgusta. 

Numeroskop: Namen tega tedna je obujanje aktivne prisotnosti v trenutku (foto: shutterstock) shutterstock
22. 8. 2022

Lekcije 34. tedna: 

Vse je učenje, če si ga le tako razlagamo. Kaj pa zabava? Kaj pa sprostitev in počitek? Si aktivno jemljete kvaliteten čas za to? Regeneracija je še kako pomembna, se zavedamo tega? 

Marsikaj se v nas vtisne in odtisne brez, da bi se tega zavedali. V tem tednu bi se tako lahko pojavili določene izjave, ki vas bodo presenetile. Odsevi ter osebe, ki bodo nekako štrlele iz konteksta. 

Namen tega tedna je obujanje aktivne prisotnosti v trenutku. Prenehajmo delovati na avtopilotu. Mnogokrat si tako naredimo več škode kot koristi, saj niti ne zaznavamo svojih fizičnih, čustvenim, mentalnih, duhovnih potreb. 

Veliko govorimo o izgorelosti, le bolj malo pa o preprečevanju le-te. Vsak izmed nas ima mnogo več besede pri možnosti izgorevanja kot se na morda zdi.

Opazujmo, kako je sestavljen naš dan in še pomembneje, noč. Kdaj popijemo zadnjo kavico, energetski napitek, zaužijemo večjo količino sladkorja ali alkohola? Koliko pred spanjem in kdaj sploh gremo spat? S katerimi informacijami nahranimo svoj um preden zapremo oči? Kakšni filmi nas popeljejo v naš svet podzavesti ter kakšne zapise posledično ustvarjajo?

Ta teden bo nenavadno zanimiv. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj nekako ne paše v sliko?
  • Kaj vam daje čuden občutek?
  • Ob koncu tedna se vprašajte kdo sploh ste 

UGODEN ČAS ZA:

  • Delo na sebi
  • Raziskovanje nepoznanega
  • Oddih


TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.  

Število življenjske poti 1

Morda pa so se vaši cilji spremenili? Le kaj je v zadnjem času tako novega v vašem življenju, da spreminja pot po kateri stopate?

Število življenjske poti 2

Vse, kar je v resnici potrebno za zdravljenje, ste vi. Zdaj ni čas, da bi ponavljlai zgodovino, saj veste kako se je končalo. Zdaj zaključite. 

Število življenjske poti 3

Novitete so vznemirljive in prinašajo nove možnosti, zato običajno oprezamo za novičkami, kajne? Kaj pa se znotraj vas novega prebuja? 

Število življenjske poti 4

Tokrat se rešitev ali pot naprej skriva v nasprotju tega, kar počnete ali razmišljate. Kako bi lahko situacijo obrnili na glavo? Bistvo vam je še vedno skrito.

Število življenjske poti 5

Usmerite svojo navihanost v pozitivno smer. Kako se lahko največjega izziva, ki ga imate pred seboj lotite bolj razigrano in z optimizmom?

Število življenjske poti 6

Počasi in z zavedanjem, da zmorete, se podajte na nove poti in lotevajte zahtevnejših projektov. Zdaj ni čas za vrtoglave in drzne spremembe.

Število življenjske poti 7

Nihali bi lahko v prav vsem, in s tem ni popolnoma nič narobe. Življenje ni ozka kozja stezica, temveč večpasovna avtocesta, ki vodi v različne kraje. 

Število življenjske poti 8

Ljubeče do sebe stopajte po novih poteh, saj vam življenje prav nič slabega noče. Le vi sami dopuščate slabe misli in energijo. Boste spremenili korak?

Število življenjske poti 9

Včasih nismo prepričani, da vemo kaj je res in kaj ne, saj v sferi neotipljivega ali nepoznanega ni dokazov. Ali pač? Vi ste dokaz. Močnejši ste.

Tekst: NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

Preberite še: