Numeroskop: Naša odgovornost je delati na sebi

Tukaj je numeroskop za obdobje od 20. do 26. 9. 202. 

Numeroskop: Naša odgovornost je delati na sebi (foto: profimedia) profimedia
20. 9. 2021

Lekcije 38. tedna:

Ko opolnomočimo sebe, dodamo delček opolnomočenosti svetu. Vsi smo med seboj povezani in le naša odgovornost je delati na sebi in biti vsak dan boljši človek. Nihče tega ne more storiti namesto nas.

Vsi smo del celote. Čeprav se morda tega ne zavedamo (ali pa menimo, da ni mogoče), pa vendarle vplivamo s svojo energijo na energijo in zavest celotnega sveta. 

Ko pomislimo na moč, mnogokrat pomislimo le na fizično moč. Premoč. Prisilo pravzaprav. Lahko strah in agresija v resnici dosežeta spremembo in rast, ali zgolj prisila v neko obnašanje, v najslabšem primeru povzročita obrambne mehanizme, zaradi katerih se kasneje težje odpremo? Podobno velja za manipulacijo. Kar ni pristno, v resnici ne obstaja. 

Tovrstnih občutkov smo lahko deležni že v otroštvu, sploh če imamo stroge starše. Energije, ki nas obdajajo še krepijo potrebo po zdravljenju tovrstnih slabih izkušenj. Bodite pogumni. Vzemite si čas za pogled v svoje globine, svoje spomine in za korak naprej ven iz vega, kar vas iz preteklosti omejuje.

Prava moč leži v vas. Prava moč je mirna, umirjena in prinaša občutek varnosti. 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kakšen je vaš doprinos svetu?
  • Kakšen je vaš doprinos najbližji okolici?

UGODEN ČAS ZA

  • Okrepitev samozavesti
  • Postaviti se zase
  • Težji pogovor 

Število življenjske poti 1

Možen je drugačen pogled na svet in okolico, na vas same in na nekaj, kar se je do sedaj dozdevalo logično. Bodite odprti drugačnosti.

Število življenjske poti 2

Stopite korak nazaj in preudarite dejstva, podatke in pa razmislite morda še enkrat- Možno je, da nečesa še ne veste. Vzemite si nekaj časa zase.

Število življenjske poti 3

Lahko bi se okrepila potreba po spremembi, po več svobode in pa več občutka življenja. Ne zanemarjajte sebe in svojih potreb.

Število življenjske poti 4

Ljubezen do sebe včasih zahteva tudi samokritičnost do svojih dejanj, pa tudi okolice. Morda ste preveč potrpežljivi do nekoga v svoji bližini?

Število življenjske poti 5

Podarite si več časa za sebe v tišini ali naravi. V umirjenosti vas čaka neko prav posebno sporočilo. Sredi kaosa je potreben košček počitka.

Število življenjske poti 6

V zadnjih letih ste močno okrepili svojo notranjo moč. Življenje nam včasih podari težje situacije, da bi sami prepoznali razliko v sebi. Bravo!

Število življenjske poti 7

Zdravljenje se lahko prične šele, ko porečemo bobu bob. Ne bojte se morebitnih zaključkov. Ko nekaj ni pristno, pravzaprav ne obstaja. 

Število življenjske poti 8

Na nek način se postavlja novi jaz za vas. Nov način delovanja in oddajanja notranje moči. Bodite ponosni na sebe za vse dosežke. Odprite se. 

Število življenjske poti 9

Kaj pravzaprav je moč? Kaj vas krepi in na kakšen način se počutite močni? V temu tednu bi se lahko pojavil nov vir notranje moči. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte še: