Kako bo POLNA LUNA vplivala na vaše znamenje?

Luna že močno osvetljuje nočno nebo, osvetljuje pa tudi določene dele nas, ki jih tekom meseca morda nismo opazili. Krepi napetosti in čustva, da bi lažje videli, kaj nosimo v sebi. Astrologi pravijo, da ta luna vsem prinaša več jasnosti v življenje.  Poglejmo pa si, kaj naj bi prinašala posameznim znakom zodiaka. 

Kako bo POLNA LUNA vplivala na vaše znamenje? (foto: profimedia) profimedia
20. 9. 2021

OVEN

To je čas, da prevzamete odgovornost in stopite v svojo osebno moč. Polna luna bo dodatno osvetlila vaše področje duhovnosti, zato je dobro, da si vzamete čas zase in za stik s seboj. Morda se odpravite na večerni sprehod v soju lune in samo ste s samim seboj. Ko boste sami, se lahko pojavijo zanimivi odgovori v mislih. 

BIK

Čas je za aktivno delo in manifestacijo. Osvetljena je vaša hiša ambicij, zato lahko sedaj bolj jasno vidite svoje cilje in želje. Prav tako je to hiša prijateljev in družbe, zato je dobro, če poiščete podporo pri svojih prijateljih. Pomagalo vam bo. 

DVOJČEK

Velika verjetnost je, da se vam dogajajo spremembe na področju službe in kariere. Čas polne lune je idealen čas za razmislek o spremembah in novih ciljih na področju dela. 

RAK

Osvetljena bo hiša filozofije, kar lahko prinese premike v načinu dojemanja življenja, spreminjajo se lahko vaša verovanja in prepričanja. V tem času vam lahko pomaga izlet, nov hobij ali kakšna nova knjiga, ki vam bo odprla nove horizonte. 

LEV

Luna bo osvetlila bolj oseben in resen del vas, saj bo aktivirana vaša hiša transformacij. Intuicija bo okrepljena. To je tudi čas za spuščanje in transformacijo bolečih čustev. Morda vam bo težko na trenutke, vendar se zavedajte, da so v ozadju dobri razlogi. Najdite primeren način zase, kako izpustiti bolečino, ki se skriva v vas. 

DEVICA

Vse se bo vrtelo okoli povezovanja, to vključuje vaše družinske in poslovne odnose. Pomagali vam bodo odprti pogovori, v katerih lahko iskreno spregovorite o svojih željah in hrepenenjih - to velja tako za partnerski kot za službeni odnos. 

TEHTNICA

Luna lahko osvetli nekatere vaše slabe navade, zato, da bi jih zamenjali z boljšimi. Morda boste opazili, kako še vedno ne znate postavljati mej in kako se prilagajte drugim, ker se vam zdi, da je tako najlažje, vendar vaša duša je nesrečna, kadar je ne upoštevate. 

ŠKORPIJON

Škorpijoni boste v tem času morda bolj intenzivno sanjarili o ljubezni, o ljubimcih, o idealnih odnosih. Sanjarjenje je lahko prijetno, vendar nikar ne idealizirajte drugih.  Tisti, ki ste v odnosu, boste sedaj še bolj intezivno čutili, kaj vas pri partnerju moti. Poskusite se izogniti kritiziranju in napadanju, ampak raje mirno in ljubeče izrazite svoje skrbi. 

STRELEC

Osvetljena bo hiša vaših korenin in doma. To je čas za družino, za iskrene pogovore z družinskimi člani in bližnjimi. Privoščite si kvaliteten čas z njimi, ob tem pa ne pozabite opazovati, v kakšno družinsko dinamiko ste bili vrojeni in kaj morate vi spremeniti, da ne bi ponavljali njihovih napak. 

KOZOROG

Ta luna vas spodbuja, da spregovorite o svojih ideajah in mnenjih, čeprav vas je morda strah, da so preveč nenavadne. To je čas za delo na komunikaciji, zato si privoščite pogovore in deljenje vaših misli. Morda vam pomaga branje dobre knjige, poskusite skuhati kaj novega ali si poglejte oddaje o stvareh, o katerih ne veste veliko.  

VODNAR

To je čas, da razmislite, kako bi lahko začeli svoje talente vmeščati v svoj posel in služili z njimi. Saj veste, da obilje pride takrat, ko delate tisto, kar je popolnoma v skladu z vami. Morda si privoščite kakšno novo izobraževanje ali preberete kakšno novo knjigo, ki vam bo dodatno odprla ideje za nove projekte. To je tudi čas za pogovore s svojo primarno družino.  

RIBI

To je čas, da bolje pogledate dele sebe, ki jih želite izboljšati. Vaše nagnjenje k sanjarjanju bo lahko sedaj povečano. Če sanjarite o velikih stvareh, je morda čas, da svoje besede in sanje pričnete kazati z dejanji. Samozavestno pričnite delati na svojih sanjah. 

Prirejeno po: bustle.com 

Preberite si še: Kaj prinaša torkova polna luna?