Kaj prinaša torkova polna luna?

Polna luna nastopi v torek, 21. septembra ob 01.55 uri, v znamenju ribi. 

Kaj prinaša torkova polna luna? (foto: pixabay) pixabay
19. 9. 2021

Ker se bo polna luna napolnila v vodnem znamenju ribi, prihaja bolj sanjav in čustven čas. Pod vplivom tokratne polne lune bomo lahko dodatno občutljivi, izjemno kreativni in tudi izjemno intuitivni. Dan za tem pa prihaja še jesensko enakonočje. 

Vsaka polna luna vpliva na vsakega posameznika drugače, a vedno vpliva tako kot nam je usojeno oz. kot je najbolje za nas. 

Luna predstavlja čustva in je močno povezana z našimi občutki, prav tako pa tudi z našim občutkom varnosti. V naših mislih se lahko pojavlja vprašanje: "Kako varne se počutimo v tem svetu?"

Luna prav tako predstavlja žensko energijo, ki je prisotna v vseh živih bitjih, na polno luno pa lahko na površje priplavajo težave, ki so povezane z žensko energijo. Pokazano nam bo lahko, kje imamo še težave povezave z našim ženskim principom.

Polna luna je vrhunec mesečnega cikla in prav tako vrhunec našega lastnega poglavja, ki ga trenutno živimo. 

V marcu letos smo imeli mlaj v ribi in takrat se je lahko pričela neka zgodba, ki bo sedaj dosegla svoj vrhunec. Lahko morda najdete kakšne povezave med dogodki v marcu in sedaj? 

To je tudi čas spuščanja, če si želite kaj spustiti iz sebe oz. iz svojega življenja, je to odlična priložnost. Pošljite ljubezen in hvaležnost vzorcem in bolečinam, ki jih ne želite več v svojem življenju, in jih predihajte ter izdihajte.  

Prav tako se v ponedeljek Neptun, planet iluzij, sanj in intuicije, poravna z luno. Neptun lahko ustvari nekaj meglenosti, občutek, da ne vidimo jasno, kot da hodimo po temačnem gozdu in ne vidimo točno, kaj je pred nami. Zato je lahko sklepanje odločitev in jasno razmišljanje okoli polne lune oteženo. 

Napotki, kako lažje preživeti to polno luno

Predvsem - izhajajte iz srca. Razumevanje stvari z racionalnostjo lahko še okrepi zmedenost. Lažje boste našli odgovore, če se boste prepustili občutkom. 

V času polne lune lahko večkrat položite roko na svoje srce in se vprašate: "Kako se v tem trenutku počutim?" Poskusite svoje občutke opisati z vsaj tremi besedami. Ne poskušajte odgovoriti z racionalnim umom, ampak poskusite zares začutiti svoje srce in odgovoriti iz prostora čistih občutkov. 

Včasih presenetimo sami sebe, saj niti ne vemo, kaj čutimo, dokler si ne dovolimo zavestnega gledanja vase. Pomembno je, da se povežemo s svojim čustvenim telesom, tako bomo bolje razumeli sebe na globlji ravni. 

Čustva niso vedno nekakšna ultimativna resnica, so pa pomembna in nas vodijo v smer, ki jo je potrebno pogledati, raziskati in se vanjo globlje potopiti. 

Včasih čustva potrebujejo samo, da jih opazimo in slišimo. Včasih je to vse, kar je potrebno. Ko jim dovolimo, da so, nato tudi lažje odidejo. 

Tako luna kot Neptun sta povezana z vodo in oceani. Če je le mogoče, ta čas preživite ob vodi, ki deluje izjemno terapevtsko. Sicer pa si lahko privoščite kakšno kopel in pijte veliko vode. To je tudi odličen čas za kreativne projekte. 

Energija vode je odlična za povezovanje s svojo intuicijo in za ustvarjalnost, lahko pa nas tudi ponese v intenzivno čustvovanje in v čustveno nestabilnost. 

Pojavi se lahko želja, da bi izstopili iz realnosti in od vseh pritiskov, a bodite pozorni na svoje oblike eksapizma in bežanja. Določena mera bežanja je lahko tudi koristna, lahko pa nam tudi zelo škodi. Bodite pozorni in zavestni, kaj počnete.

Če imate željo po begu, je najbolj zdrav način, da si vzamete čas zase, za meditacijo, zapisovanje svojih občutkov, preberite kakšno dobro knjigo ali poglejte film, ki vas bo navdal z lepimi občutki. 

Dovolite si čutiti mavrico občutkov. Ne sodite si. Postanite bolj sočutni, bolj zavestni in bolj prijazni do sebe. 

Povzeto po: foreverconscious.com