Numeroskop od 13. do 19. 1. 2020: Ne bežite pred ogledalom

Ta teden boste lažje razumeli sebe ter svoje vzgibe. Pomembno je, da ne zbežite pred ogledalom, ki vam ga bo namenilo življenje.

Numeroskop od 13. do 19. 1. 2020: Ne bežite pred ogledalom (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
12. 1. 2020

Lekcije 3. tedna:

Teden pričnemo in končamo s karmičnim številom. To ni nič strašnega, a vsekakor ni zanemarljivo. Ne zatiskajte si oči pred tistim, kar vam strmi v obraz. Vsi smo se rodili, da bi se učili, rasli in zoreli. Ne bojte se tistih delov sebe, za katere ste morda menili, da jih nimate.

Šele, ko nekaj sprejmemo ali obelodanimo, to lahko spremenimo. Tekom leta bomo mnogokrat presenečeni nad seboj, nad našimi bližnjimi in okolico, nad dogodki v svetu in samim človeštvom. Bodimo neustrašni in raziskujmo tisto, kar nam ni všeč in, kar naj ne bi več veljalo za 'prav'.

Seveda pa je najprej potrebno pogledati v sebi. Marsikdo se sooča s podzavestnim strahom ali odporom, za katerega niti ne ve natančno, kako se je rodil. Ta teden boste lažje razumeli sebe ter svoje vzgibe. Pomembno je, da ne zbežite pred ogledalom, ki vam ga bo namenilo življenje.

Strahu ne moremo premagati dokler mu ne pogledamo v oči. Marsikdaj so občutki kot je jeza, osamljenost in žalost pravzaprav odtenki strahu (pred novim, pred izgubo, pred nepoznanim, pred uspehom itd).

Uporabite energijo tedna, da bi pregledali svoje slabše odločitve in izbire v življenju na področju odnosov. Izluščite nauk. Opravičite se. Tudi sami sebi. Kdaj ste do sebe naravnost sovražni? Tudi sebi se opravičite za slabše izbire. 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kaj obžalujete?
  • Si želite nove priložnosti?
  • Vsak dan jih nosi, kako jih boste izkoristili?

UGODEN ČAS ZA

  • Nov kreativen projekt
  • Druženje z mlajšimi
  • Več igrivosti
  • Opravičilo

Število življenjske poti 1

Morda se boste nekoliko preveč resnobno lotevali zadev, ki potrebujejo otroško navdušenje. Ste izgubili svojo iskrico radosti? Prižgite jo!

Število življenjske poti 2

Vam se obeta največ sprememb na področju odnosov, zato se najbolj osredotočite nase. Zdaj predvsem razumite in negujte sami sebe.

Število življenjske poti 3

Romantični trenutki vas čakajo za ovinkom, le od vas je odvisno ali si jih boste (sami) pričarali, ali nemara zanikali čarobnost življenja. 

Število življenjske poti 4

Razmislite. Pretehtajte. Nato se odločite in temu primerno delujte. Kadar zaklenemo vrata, zaupamo ključavnici, kajne? Ne pritiskajte kljuke.

Število življenjske poti 5

Povečana samozavest, ki jo čutite, ni darilo. Je rezultat preskušenj, katere ste prestali. Zaupajte v sebe in… pojdite v akcijo. Samozavest serijsko!

Število življenjske poti 6

Včasih je zaključek pohvala. Priznanje, da ste osvojili dani nivo in, da je čas za nekaj novega in boljšega. Seveda včasih sprva občutek ni vznemirljiv. 

Število življenjske poti 7

Pred vami je odločitev. Boste šli po novi poti ali se sprehodili še en krog, kot temu po domače rečemo? Kdo si želite biti? Čas je zdaj. Ne odlašajte!

Število življenjske poti 8

Odnosi so na prvem mestu, zato nikakor ne zanemarite odnosa, ki ga gojite do sebe. V kakšnem stanju je vaša samopodoba? Kako ste kaj vi?

Število življenjske poti 9

Naš notranji otrok je naše največje darilo. A pazljivo, razlika je namreč med otroško kreativnostjo in igrivostjo ter čustveno nezrelostjo. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: Leto 2020 ima v sebi močno vodilo: PREMAKNI SE