Numeroskop od 16. do 22. 12. 2019: Preobrati

Čas je za nepričakovano in nenavadno.

Numeroskop od 16. do 22. 12. 2019: Preobrati (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
15. 12. 2019

Lekcije 51. tedna:

Zgodi se, da nas življenje zagrabi in prestavi, kot bi bili peresce. Lekcija, ki nam jo s tem prinaša je lahko blagoslov: ste zaspali in vas je nepričakovan preobrat predramil? Morda pa ciljate prenizko in vas krizni trenutni pravzaprav opominjajo, da ste zmožni mnogo več, kot se vam dozdeva?

No, dolgčas nam pač ne bo v tem tednu. Občutili bomo okus preobratov, katerih se bomo kar navadili v letu 2020. Torej, ta čas je nekakšna uvertura v prihajajoče leto. Bodite pozorni na sporočilo, ki vam ga prinaša.

Vsem nam je v vsakodnevnem življenju udobno v naši coni ugodja. Nekateri potrebujejo rutine, drugi adrenalin. Predvidevati je, da vam bo življenje postreglo ravno z obratnim, kar ste si želeli. To ni slabo!

Nasprotja se privlačijo ravno iz razloga, da se med seboj učimo raznolikosti. Nihče izmed nas ni le bel ali le črn, v nas se skrivajo vsi odtenki sive ter najlepše mavrice. Dogodki tega tedna nam bodo pokazali, v katere odtenke barvne palete se morda premalo kdaj ovijete – torej, kdo pozabite biti? Se posvečate svojemu zdravju, čustveni rasti, duhovnemu razvoju, prijateljem, družini… sebi?

Ta teden prinaša sporočilo. Prisluhnite mu.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Zaupate v sebe in svoje sposobnosti?
  • Ste dovolj drzni?
  • Tvegate?

UGODEN ČAS ZA

  • Nekaj povsem nepričakovanega
  • Hitre odločitve
  • Več spontanosti

Število življenjske poti 1

Resnica je lahko več kot le ena, kajne? Morda pa se le ni tako zelo spremenila od vaših mladih let. Kaj verjamete, da je pomembno za vas?

Število življenjske poti 2

Odločnost je 'obleka', ki vam bo pristajala v tem času. Ne omahujte in ne 'mečkajte'. Zdaj ni čas, da bi se zadrževali. Pogumno stopite naprej. 

Število življenjske poti 3

Tokrat naj bo odločitev za spremembo ali morebitni zaključek vaša. Obenem pa se odprite sprejemanju in dopustite, da se zgodi čudež.

Število življenjske poti 4

Na poležavanje kar pozabite! Odločajte se za novo in napredno. Ne ponavljajte preteklosti, saj ne bo prinesla drugačnih rezultatov. Izberite novo.

Število življenjske poti 5

Ne odrivajte stran oseb, ki so se vas močno dotaknile. V intimi leži moč. Nekdo vam bo nastavil močno ogledalo ta teden. Ne branite se.

Število življenjske poti 6

Opaziti bi morali, da ste boljše volje. Oddajajte pozitivno energijo in sonce bo posijalo v vaše življenje. Družite se z mlajšimi. Sreča se vas drži.

Število življenjske poti 7

Prevzemite odgovornost za tiste trenutke, ko ste preveč analizirali, predolgo odlašali in si sami življenje zakomplicirali. Zdaj pa sproščeno naprej!

Število življenjske poti 8

Spremembe in znova spremembe. Sami sebe omejujete ali sabotirate? Ne skrbite… tokrat vam ne bo uspelo. Izbirajte drugačno in divje.

Število življenjske poti 9

Veste, prav možno je, da vas bo nekdo ali nekaj na polno očaral. Prejeli boste opomnik, da je čas za nekaj novega znotraj vas. Spremenite se.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: