Numeroskop od 3. do 9. 2. 2020: Ljubeče izbirajte besede

Občutite ljubezen – tudi do sebe. 

Numeroskop od 3. do 9. 2. 2020: Ljubeče izbirajte besede (foto: Pexels) Pexels
3. 2. 2020

Lekcije 6. tedna:

Vse se prične z zdravo ljubeznijo do sebe. Preko le-te se oblikuje naša samopodoba in lastna vrednost. Kako izbirate besede, ki jih namenjate sebi? Kakšen je vaš notranji dvogovor? Je tolažeč, razumljiv in bodri ali nenehno kritizira? Izbira besed je pomembna. Nadomestite besedo vrednost z dragocenost v izrazu 'lastna vrednost'. Vrednost gre lahko v negativo (kot stanje na bančnem računu), dragocenost pa nima – predznaka. Ljubeče izbirajte besede, ki jih namenjate sebi. 

Smo v letu, ki postavlja odnose in način povezovanja v ospredje, zato se določeni dogovori, koalicije in sodelovanja krhajo ali ravno nasprotno - poglabljajo. Prav možno je, da se boste oddaljili od svojih dolgoletnih znancev in oblikovali nova prijateljstva z osebami, za katere se bo zdelo, da se poznate že od vekomaj.

Pazljivo izbirajte osebe okoli sebe. To ne pomeni, da obrnite hrbet tistim v stiski, ki seveda posledično ne pokajo od super energije. Ko ste z nekom, ki je toksičen in vašo energijo črpa, je pomembno, da po tem druženju storite nekaj pozitivnega za sebe. Morda bo to sprehod v naravi, morda dobra hrana, morda dober film – karkoli je za vas prijetno in vas polni.

Pomagajmo tistim, ki si (vsaj za sedaj) še ne zmorejo pomagati sami. Prisluhnimo. Objemimo. Povprašajmo, kako so osebe, za katere vemo, da niso na vrhuncu svojih življenj. Saj veste kaj pravijo: vsak bije svojo bitko.

Ne pozabite pa seveda postaviti mejo tistim, ki vas izkoriščajo in so neiskreni.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Česa si pa VI želite?
  • Kaj si odrekate?
  • Kdaj pa bo čas za zgoraj navedeno? 

UGODEN ČAS ZA

  • Postavljanje meje
  • Romantiko
  • Ljubezen do sebe

Število življenjske poti 1

Ne trudite se racionalizirati čustva. Ljubezen občutimo. In kaj nam bolj zmeša glavo kot sveža zaljubljenost? Bodite na sveže zaljubljeni vase!

Število življenjske poti 2

Bolj odločno se postavite za sebe proti osebam, katerih se (lahko naskrivaj) bojite. Zdaj ni čas, da bi se podrejali. To ne pomeni, da se prepirajte. Ohranite miren ton. 

Število življenjske poti 3

Včasih je zaključek najbolj ljubeča gesta, ki jo lahko podarimo sebi in lastnemu miru. Morda pa je čas, da prenehate objokavati izgubljene priložnosti in ustvarite nove?

Število življenjske poti 4

Čeprav niste ljubitelj nenadnih sprememb, pa tokrat ne bo šlo brez njih, če ste omahovali predolgo. Od vas se sedaj pričakuje odločnost in pripravljenost, da ste samostojni.

Število življenjske poti 5

Pogovor lahko zelo pomaga, veste. Zato, ne odvihrajte stran. Obenem pa ne upajte na preveč. Največ, kar lahko prosite je, da vas druga oseba razume. Pa se razumete vi?

Število življenjske poti 6

Obeta se vam čustveno izpolnjen teden! Privoščite si nekaj prav posebno romantičnega in ustvarjalnega, naravnost čarobnega. Samski? Povabite sami sebe na zmenek!

Število življenjske poti 7

Nekoliko bolj resnobno se boste lotevali čustvenih zagat. Če se boste sprostili, bo lažje. Naj vas ne bo strah izgube. Vsaj vedeli boste, kako zadeve stojijo, kajne?

Število življenjske poti 8

Spremembe na vidiku! Bodite spontani in nikakor se ne omejujte! Na ljubezenskem področju bi se lahko pojavila oseba iz tujine ali zelo drugačna od vas.

Število življenjske poti 9

Ljubezen je največje zdravilo, ki obstaja. Znate ljubiti? Zdaj je čas, da se objamete in objamete še cel svet. Tako se rodi najbolj močan občutek varnosti. Odprite srce.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: Leto 2020 ima v sebi močno vodilo: PREMAKNI SE