Numeroskop od 30. 12. do 5. 1. 2020: Potreba po disciplini

Pa smo tu! Novo in nasprotno od vajenega!

Numeroskop od 30. 12. do 5. 1. 2020: Potreba po disciplini (foto: unsplash) unsplash
31. 12. 2019

Lekcije 1. tedna:

Brez teme ni svetlobe in obratno. Stopamo v leto, ki nam bo vedno znova postreglo z ravno nasprotnim, kar bi pričakovali ali si želeli. Zakaj vendar? Vsi imamo v sebi vse, lepo in grdo, in zdaj je čas, da se pogledamo v ogledalo ter ozdravimo bolečino, spremenimo slabe navade in si obljubimo, da bomo bolj disciplinirani. Da, seštevek 4 (letnica 2020) obljublja potrebo po disciplini.

Ste si zadali nove cilje in zapisali želje? Običajno je novo leto čas zaobljub ter hrepenenj po tistem, česar nimamo. Energija leta 2020 nas bo vedno znova opominjala, da ste Dedek mraz vi sami, zato ne čakajte, da vam uspeh, ljubezen, zdravje itd. padejo v naročje.

Obeta se nam kar nekaj zanimivih novic, preobratov in pa možnih zapletov. To ni nič drugega kot opomnik, da je potrebna sprememba, zato naj vas ne spravijo v slabo voljo. Ravno obratno, naj vam dajo zagon in pogon.

Poleg ciljev, si zapišite še vsak tri korake, kako jih boste dosegli. Poleg dogodkov, ki vam ne bodo všeč, zapišite 3 načine, kako se boste v prihodnje temu izognili.

Stopamo v leto, ki bo nagradilo pošteno in predano leto, zato kar zavihajmo rokave!

VPRAŠANJA V POMOČ

Če bi na vaša vrata potrkal Dedek mraz in bi vam izpolnil tri želje, kaj bi le-te bile?

UGODEN ČAS ZA

  • Nove projekte
  • Bolj zdrave navade
  • Osamosvojitev


Število življenjske poti 1

Spremembe se obetajo na področju komunikacije in odnosov, zato nekako ne pričakujte, da se boste dobro počutili v družbi samih sebe. Ven v družbo!

Število življenjske poti 2

Bodite kreativni in ne posedajte pri miru. Obarvajte svoje dneve, pa čeprav je zima, saj so vendarle prazniki. Bodite bolj razigrani kot ste sicer.

Število življenjske poti 3

Čas je, da uredite še zadnje stvari. Bodite dosledni in natančni, saj tako osvobajate energijo za dneve, ki prihajajo. Stran z neuporabnim.

Število življenjske poti 4

Ne oklepajte se nečesa, kar jasno nakazuje, da ne deluje. Zdaj ni čas za trmo (no, vztrajanje), ampak za nekaj popolnoma drugačnega. Drznega.

Število življenjske poti 5

Čustva niso nepotrebna navlaka, veste. Vzemite si čas za sebe, počitek in nego, ki jo potrebujete. Zdaj ni čas za beg. Bodite raje (malo) doma.

Število življenjske poti 6

Resnica se je razkrila prejšnji teden, ste ji prisluhnili? Jo živite? Ste zvesti svojim načelom ali ste malo popustili? Bodite dosledni sebi.

Število življenjske poti 7

Podjetno se lotite novih idej, saj energija nikoli ne spi. Zdaj ni čas za pretirano raziskovanje in analiziranje, ampak za dejanske korake in delovanje.

Število življenjske poti 8

Zaključek ni nujno slab, kajne? Čas je za žetev in sprejemanje zasluge za dobro, ki ga dajete. Za to pa je potrebno nekoliko mirovati.

Število življenjske poti 9

Novo in znova novo je pred vami. Je zdaj čas tudi za novo osebo, ki jo boste zgradili ali boste novo nosili in nadgrajevali na (starih) temeljih?

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: Spustite 2019, naj odide

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri