Numeroskop od 6. do 12. 1. 2020: Zdaj ni čas, da krivite druge

Numeroskop od 6. do 12. 1. 2020: Zdaj ni čas, da krivite druge (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
6. 1. 2020

Lekcije 2. tedna:

Nihče izmed nas ne zna brati misli. A zato obstaja magični postopek, ki pri tem pomaga. Imenuje se: pogovor. Seveda nas včasih sogovornik narobe razume ali pa nas ne želi slišati. A vedno je naša lastna odgovornost, da se potrudimo pravilno povedati in izraziti svoje mnenje. Če nam ne gre v prvo, poskusimo znova in predvsem; drugače.

Letošnje leto prinaša največ sprememb ravno na področju komunikacije ter odnosov. Drugi teden v letu bo prinesel prve namige, kaj konkretno to za vas pomeni. Zdaj ni čas, da krivite druge. Vprašanje tega tedna je: kaj sem sam storil, da sem doprinesel k tej situaciji, ki mi ni všeč?

Tudi, če v vašem življenju ni nobene pereče situacije, ki bi potrebovala pogled vase, si ga vseeno privoščite. Samo leto 2020 nam bo pomagalo prepoznati drugačno plat nas samih.

V tem času bi lahko opazili, da se je vaše mnenje o določenih osebah, navadah, načinu razmišljanja in predvsem dojemanju sveta in življenja, spremenilo. Kako pa se je spremenilo vaše mnenje o vas samih?

Vedno znova se vprašajte: kako bi se tega lahko lotil/a drugače in v tem uživajte! Raziskujte možnosti, na katere še nekaj mesecev nazaj ne bi niti pomislili.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Opišite sebe v petih stavkih.
  • Obrnite te stavke na glavo.
  • Kdaj ste takšni?

UGODEN ČAS ZA

  • Učenje tujih jezikov
  • Globalno povezovanje
  • Iskren (težek) pogovor

Število življenjske poti 1

Kreativno se lotite pogovora, kateremu se izogibate. Da, izogibate. Kar malo pobrskati po spominu, kaj bi to lahko bilo. Morda pa gre za pogovor s seboj? 

Število življenjske poti 2

Komunikacija je vaša vrlina in zdaj ni čas, da bi jo zavirali. Včasih ste preprosto le preveč zadržani. Tokrat odločno in mirno izrazite svoje razmišljanje.

Število življenjske poti 3

Prilagodite se toku, v katerega ste ujeti. V tem hipu vam plavanje proti toku prav nič ne pomaga, saj gre za lekcijo drugačnosti. Zato bodite odprti.

Število življenjske poti 4

Uporabite ugodno energijo za romantične trenutke in predvsem za ljubezen do sebe. Ne bodite prestrogi – saj niste svoja zlobna mačeha, kajne?

Število življenjske poti 5

Določene boleče izkušnje bodo končno dobile smisel. Včasih, ko razumemo smisel, nam je lažje. Včasih pa ne. A odločitev je pravzaprav le vaša.

Število življenjske poti 6

Ko se nekaj zares odločite, to dosežete. Ste se odločili, da boste srečni, zdravi,  preskrbljeni itd.? Zdaj je čas za tovrstne vaše odločitve. 

Število življenjske poti 7

Zdaj je čas, da sprejmete nekaj prav posebnega zase. Morda si boste to darilo ljubezni dali sami, ali pa vas čaka na zelo nenavadnem mestu.

Število življenjske poti 8

Čas novih korakov in novih pričetkov. Področje? Odnosi! Če bi bili računalnik, kdaj ste nazadnje nadgradili svoj odnos do sebe in ga izboljšali?

Število življenjske poti 9

V ospredju so odnosi vseh vrst, ki pa vodijo le k enemu: k odnosu do sebe. Sami pred seboj letos ne boste mogli uiti. Kar zagrizite.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: Leto 2020 ima v sebi močno vodilo: PREMAKNI SE