Numeroskop: Odlični ste, čeprav še niste na koncu svoje poti

Kaj pravijo številke za teden od 7. do 13. novembra vam razkriva numerologinja Lili Sorum. 

Numeroskop: Odlični ste, čeprav še niste na koncu svoje poti (foto: shutterstock) shutterstock
7. 11. 2022

Lekcije 45. tedna 

November je čas osebnostne in duhovne rasti, kar bi lahko na kratko opisali tudi kot spremembo. Mnogokrat se namreč ta dva izraza dojemata zelo boleče. Ko rastemo, smo deležni tudi razočaranj, prevzemamo vse več odgovornosti in vse to lahko kaj hitro zveni morbidno, kajne?

45. teden nas opominja na pomembnost spreminjanja in sprejemanja raznolikosti. Kaj ni sprememba pravzaprav edina konstanta v našem življenju? Kaj ni ravno raznolikost tista, ki bogati in dodaja barve našemu življenju?

Nismo se rodili, da bi slamo mlatili. Pa tudi ne, da bi po sebi hodili in zatirali tiste vzvode, zaradi katerih smo drugačni od pričakovanj okolice.

Najbolj dragoceno darilo, ki ga v tem tednu lahko podarite sebi in s tem svetu, je da spustite pričakovanja in potrebo po potrditvi.

Preizkusite dve močni afirmaciji, energijski vaji:

''Odpuščam si, da nisem vse, kar menim, da moram biti.''

''Odpuščam si, da nisem popolna slika pričakovanj svoje okolice in svojih lastnih projekcij. Zavedam se lastne popolnosti. ''

Pred nami je teden, ki nam pravzaprav želi sporočiti, da smo super takšni, kot smo, le da še nismo na koncu svoje poti. Otrok v prvem razredu osnovne šole se šele uči pisati, brati, poštevanke itd. Z njim ni nič narobe, v življenju pa ga čakajo še mnogo bolj kompleksni nauki, kajne? Tudi mi smo le na eni vmesni stopnji svojega učenja. Moja duša se ne uči istega kot vaša, zato sta najini poti različni. A na tej poti si lahko pomagamo ali nagajamo – izbira je vaša.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Na kaj ste najbolj ponosni pri sebi?
  • Na kaj so najbolj ponosni vaši starši?
  • Kdo bi si želeli, da bi bil ponosen na vas?
  • Ste sploh ponosni na sebe?
  • Katere spremembe se otepate?

UGODEN ČAS ZA:

  • Sprejemanje in razumevanje drugačnosti
  • Raziskovanje svoje lastne drugačnosti
  • Preobrazbo preko zaključka
  • Drugačne zdrave navade
  • Razumevanje preteklosti

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Ne stopajte na nove poti s prtljago preteklosti. Vse, kar vas teži te dni, simbolizira nekaj iz preteklosti, kar vam več ne služi. Spuščajte. Izberite novo.

Število življenjske poti 2

Zelo verjetno je, da boste z neko osebo, ki vam je na prvi pogled ali vtis zelo drugačna, ugotovili, da sta si podobni. Lahko bi se rodilo novo prijateljstvo.

Število življenjske poti 3

Čas je za več ustvarjalnosti. Dopustite otroku v sebi, da uživa. Je res važno, kaj si bodo drugi mislili? Kdo pravzaprav vaše življenje živi, vi ali oni? Kdo je VI? 

Število življenjske poti 4

Odgovorno se lotevajte novih projektov. Zdaj je čas za malo bolj resen razmislek, naslednji teden pa prinaša možnost za spremembo. Kar počasi. 

Število življenjske poti 5

Dinamičen teden se vam obeta, za lenobno poležavanje bolj malo časa. Katera vaša lastnost, po kateri se razlikujete od vaše družine, prihaja v ospredje?

Število življenjske poti 6

Ljubezen do sebe včasih zahteva tudi težke odločitve in izbire. Morda je (končno) napočil čas, da vi oznanite zaključek ali resno potrebo po spremembi?

Število življenjske poti 7

Resnica, pred katero ste si vi ali nekdo v vaši bližini zatirali oči, bo hušnila na plano. Ne bojte se. Zdaj je dozorelo. Vsaka zgodba ima vsaj dve plati. Raziščite.

Število življenjske poti 8

Obdaja vas močna energija, ki vas bo na nek način 'takoj ubogala', zato previdno česa si želite v tem času. Pričnite vsak dan s hvaležnostjo in na ljubeč način.

Število življenjske poti 9

Ne obupujte, če bi se lahko zdelo, da vedno znova ližete iste rane. Saj veste, da se praska pozdravi mnogo hitreje kot globok rez. Dajte sami sebi potrebe čas.

Preberite tudi: