Numeroskop: Odpustite si, ravnali ste, kot ste najbolje znali

Preberite si numeroskop za obdobje od 9. do 15. 11. 2020.

Numeroskop: Odpustite si, ravnali ste, kot ste najbolje znali (foto: pexels) pexels
9. 11. 2020

Lekcije 46. tedna: 

Del življenja so spremembe, katere so včasih bolj, včasih manj dobrodošle. Lahko pa bi jih poimenovali tudi nov začetek. Ne moremo klikniti ''razveljavi'' in se vrniti nazaj v trenutek našega rojstva ali v kak drug pomemben dogodek, morda odločitev našega življenja. Lahko pa spremembe povzročimo in se odločimo, da so naš nov začetek. 

Zaradi 6 v 46. tednu boste poklicani postaviti se za sebe. Predvidevati je, da bo potrebno zavrniti nekoga ali nekaj, kar vam je pri srcu. Zaradi 4 v 46 pa bi se ob tem lahko pojavil strah, zato bi lahko šlo tudi za osebo, ki se je bojite oziroma je neke vrste avtoriteta. 

Včasih slišimo izjavo: ''bil bi ponovno mlad, ampak s to pametjo''. No, ni naključje, da je ''mladost norost''. Vsako obdobje ima svoj namen. Mladost lahko mine, mladostni pa smo lahko celo življenje. 

Ni potrebno čakati, da smo stari, da bi živeli polno. Življenje nam polzi skozi prste vsak dan – ali pa ne. Izbira je izključno VAŠA!

Zato se nam ni potrebno ponovno roditi, ne potrebujemo šoka sistema ali srečanje s smrtjo – potrebujemo le sebe.

Za odločitev je potreben le en sam trenutek. Odločite se za sebe. Za svojo pot, za pot vaše duše in poslanstvo, ki je vaše. Je to sebično? Zakaj bi bilo? 

Bi dejali, da je poslanstvo kogarkoli namerno škodovati? 

Ko sledimo sebi, živimo svoje poslanstvo, se pojavijo nam podobni ljudje (in živali), ki nas gradijo, nas krepijo in skupaj gradimo skupnost, ki izpolnjuje. Ko se prilagajamo okolici ter osebam, ki so nam nasprotne, uničujemo le sebe. Vas ni škoda? 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kaj bi storili drugače, če bi imeli možnost?
  • Zakaj?
  • Kaj lahko danes storite, da bi popravili stanje?

Če karkoli obžalujete, si odpustite to izbiro. Ravnali ste, kot ste najbolje znali. 

Število življenjske poti 1

Ustavite se in občutite. Doživite. Sebe. Naj se vam prav nikamor ne mudi, tudi v službo ne. Če se ne umirimo, ne slišimo šepeta svoje duše. Čas je, da prisluhnete.

Število življenjske poti 2

Bi bilo možno, da si zatiskate oči in raje ne bi ''videli'', da vas nekdo izkorišča ter se na vas spomni le, ko nekaj potrebuje? Čas je za nova prijateljstva. 

Število življenjske poti 3

Polni ste dobrih idej in zdaj je pravi čas, da jih izoblikujete. Kako bi jih lahko uresničili? Kdo vam lahko pomaga? Bodite igrivi in ne zaspite v lastnem razvoju. 

Število življenjske poti 4

Opazujte, s čim odlašate, prelagate ali kako drugače uporabljate (če smo iskreni) izgovore ter ugotovite, zakaj je temu tako? Kaj je razlog? Je smiseln?

Število življenjske poti 5

V svoji koži se boste dobro počutili. V primeru utrujenosti se iskreno vprašajte ali se nečesa oklepate, za kar veste, da je minilo? Čas je. Varni ste. 

Število življenjske poti 6

Lahko bi bili nekoliko bolj razdražljivi, ali pa bi lahko nihali v razpoloženju. Prisluhnite besedam, ki jih uporabljate, ko ste jezni. Uporabite Ljubezen.

Število življenjske poti 7

Lotite se resnih pogovorov na drugačen način. Morda bi si lahko pomagali s plastičnim primerom ali primerjavo za lažje razumevanje. 

Število življenjske poti 8

Notranja moč sije navzven, zato se v tem času ne naprezajte, da bi iskali/dokazali svoj prav. Preprosto živite sebe. Vse ob pravem času. Tudi prave osebe.

Število življenjske poti 9

Ne ustrašite se. Če se bo na trenutke zdelo, da niha vse, tudi vi. Uporabite ta teden za spremembe, katerih se otepate. Usmerjajte jih, kot vam ustreza.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Lili pa vas vabi tudi na Webinar z Lili Sorum: Leto 2021

Poglejte si še: