Numeroskop: Opazujte sebe in svoje počutje

Numeroskop za obdobje od  10. do 17. maja. 2021 

Numeroskop: Opazujte sebe in svoje počutje (foto: shutterstock) shutterstock
9. 5. 2021

Lekcije 19. tedna:

Maj bo vihrav. Občutek dvojnosti in vrtenja v istem, se bosta na trenutek znova oglašala. Ta teden bi lahko bili bolj razdražljivi, morda celo napadalni v svoji komunikaciji. Vse ima svoj namen, tudi tečnoba, tudi utesnjenost. Vi imate svoj namen – ga živite?

Dogodki in novice tedna nas bodo morda prizadeli ali pa presenetili, da bi nas zdramili. Namen tedna ni zarota proti vam, niti ni nujno, da se bo zgodilo kaj slabega. Včasih nas zdramijo tudi dobre novice.

Opazujte sebe in svoje počutje. Kakšni občutki se porajajo ob dnevnih novicah, izzivih, obveznostih, opravilih? Ste, kdor si želite biti?

Smo v času nihanj in sprememb. Izkoristite ta čas, da bi spremenili sebe v takšno osebo, ki jo boste vi ljubili, cenili in spoštovali. Kaj, če bi tokrat bili navdih sami sebi?

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kakšni občutki se porajajo ob dnevnih novicah, izzivih, obveznostih, opravilih?
  • Ste, kdor si želite biti?

UGODEN ČAS ZA:

  • Postaviti se zase
  • Nove cilje
  • Ozaveščanje lastne teme

Izračunajte si katero je vaše število življenjske poti. Tukaj.

Število življenjske poti 1

Opazujte nivo komunikacije, ki ga dovoljujete drugim in sebi. Mnogokrat se preprosto prehitri, okolica pa vam očita, da ste arogantni.

Število življenjske poti 2

Prebudila bi se lahko zelo specifična želja. Prisluhnite globljemu sporočilu. Predvidevati je, da vam prinaša AHA trenutek.

Število življenjske poti 3

Ne bojte se lastne sence. Niti teme okolice. Okrepite svoj lasten občutek varnosti in ne verjemite vsemu, kar slišite.

Število življenjske poti 4

Nobena sprememba ni za večno. Tudi tista, ki vam je zdajle prišla na misel ne. Zakaj bi se potemtakem pre-obremenjevali?

Število življenjske poti 5

Čustva so glasnejša, ali jih nemara zatirate? Življenje je lepo, tudi kadar je zelo čustveno. Odprite se sami sebi preden se odprete drugim.

Število življenjske poti 6

Saj veste, da čustva ne moremo racionalizirati. Ne skušajte razumeti, temveč raje občutite. Kako pa se vi počutite? Ste v redu?

Število življenjske poti 7

Odločno v nove projekte, ki pa bodo najverjetneje nekako do julija izzveneli. Delajte na ciljih za letošnje leto. Jih dosegate?

Število življenjske poti 8

Znate sprejemati? Se ustaviti? Prepustiti delo še nekomu drugemu? Sicer vas bo življenje na to opomnilo. Zdaj je čas za uspeh.

Število življenjske poti 9

Spoznavajte sebe v drugačni luči. Morda pa ste se nekoliko motili? Življenje vam prinaša zanimiva ogledala – oglejte se.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite še: