Numeroskop: V tem tednu bo mamljivo preložiti odgovornost v tuje roke

Preberite numeroskop za teden od 11. do 17. julija, ki ga je pripravila numerologinja Lili Sorum.

Numeroskop: V tem tednu bo mamljivo preložiti odgovornost v tuje roke (foto: shutterstock) shutterstock
11. 7. 2022

Lekcije 28. tedna: 

Naši standardi določajo mnogo več kot se na prvi pogled zdi. Ne dvigujte svojih pričakovanj, saj le ta namigujejo na aktivnost okolice. Potem pa se ujamemo v pojem brezpogojne ljubezni, ki naj ne bi postavljala pogojev, kajne?              

Standard je dejstvo. Tako pač je. Ponoči je temno in podnevi svetlo. To je standard. Pričakovanja pa so denimo sijoča luna, ki pa jo lahko opazimo na nebu tudi ob belem dnevu. Če obdržim ta primer: tudi luna ima svojo svobodno voljo.

Vi imate svobodno voljo in prav vsaka oseba v vašem življenju prav tako. Zato dvignite standarde, pa vam ne bo potrebno pričakovati določenih nivojev obnašanja. 

Pričakovanja so zanimiv koncept, ki si ga lahko razlagamo na več načinov in tako včasih tudi prilagodimo situaciji. In postanejo izgovor.

Smo v pomembnem letu za človeštvo. 

V tem tednu bo sila mamljivo preložiti odgovornost v tuje roke ter zaključiti, da ni od nas odvisno. Pravzaprav se nam obetajo dogodki, ki nas bodo naravnost preskušali v tej smeri.

Ko vemo, kdo smo, lažje eksperimentiramo brez da bi izgubili esenco sebe. Z raziskovanjem neznanega esenco okrepimo. Kadar naši temelji niso krepki in jasno definirani, se v 'raziskovanju' in bolj vetrovnih dneh svojega življenja lahko izgubimo. 

Naši gradniki so pomembni, zato zahtevajo nego in skrbno energijo. Zato ne zanemarimo nobenega področja. Nismo le telo, nismo le duša, nismo le čustva… smo mozaik vsega. Mnogokrat pa se preveč posvetimo le enemu področju in druge zanemarimo.

Uravnovesimo. Raziščimo. Ta teden postavimo meje, postavimo vrednote in spremenimo prioritete, če se to izkaže za potrebno. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Katero področje dobiva največ pozornosti?
  • S čim se premalo ubadate?
  • Ste zadovoljni s seboj?

UGODEN ČAS ZA:

  • Ovrednotenje vas 
  • Spremembo prioritet
  • Težaven pogovor

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.  

Število življenjske poti 1

Prejšnji teden ste spuščali, sedaj zakorakajte po novi poti. Bodite nova oseba. Stopite v nov odnos. Postavite nove temelje.

Število življenjske poti 2

Obudite vezi, ki so zamrle. Morda pa si druga oseba tudi želi kontakt. Obenem pa se odprite novim ljudem, ki stopajo v vaše življenje. 

Število življenjske poti 3

Notranji otrok bo imel malo več za povedati te dni. Danes niste več nemočni v situacijah, ki spominjajo na vaše otroštvo. Kar korajžno!

Število življenjske poti 4

Bolj stabilna energija vas obdaja kot vas je v preteklih dnevih. Kaj bi si želeli dolgoročno posaditi? Kakšne sadove lahko pričakujete?

Število življenjske poti 5

Malo lahkotnejše se boste počutili. Zdaj je čas, da se neke dolgotrajen neprijetne situacije / izziva lotite na popolnoma drugačen način. 

Število življenjske poti 6

Bodite ljubeči do sebe in svet bo ljubeč do vas. Objemite se vsako jutro in si povejte, da se imate radi. Ne bojte se večje spremembe.

Število življenjske poti 7

Do sebe ste včasih prezahtevni, zato je možno, da boste ta teden posledično tudi malo zahtevnejši do okolice. Potrpežljivo v komunikacijo. 

Število življenjske poti 8

Obeta se vam čas žetve in sprejemanja dobrega za vložen trud. Pomembno je, da si to dovolite. Možno je, da je potrebno postaviti mejo.

Število življenjske poti 9

Čas je za nove poti in nov način delovanja. Kaj vam je naprej prišlo na misel? Bodite odločni. Obdajte se z osebami, ki so dobre za vas. 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM, www.lili-sorum.com

Preberite še: