Numeroskop: Potrudimo se najti smisel v težavah

Numeroskop za obdobje od 7. do 13. marca 2022.

Numeroskop: Potrudimo se najti smisel v težavah (foto: shutterstock) shutterstock
6. 3. 2022

Lekcije 10. tedna: 

Morda si vsi želimo preobrata danega stanja, a kaj, ko se zadnji dve leti bolj kot ne preobračamo kot bi prevračali kozolce. Morda pa je čas, da sami odločimo smer poteka naših odločitev.

Vse v življenju ima svoj namen, tako dobro kot slabo. Kak bi bil namen preteklih pritiskov, omejitev in pa težjih okoliščin zadnjih dveh let za vas osebno? Potrudimo se najti smisel tudi v težavah, s katerimi se soočamo, čeprav se morda zdijo popolnoma nesmiselne. 

Deseti teden nam bo postregel z željo po več samostojnosti. Prejšnji teden so se ravno zato pojavljale priložnosti iz preteklosti, nostalgični spomini in pa hrepenenje po starih dobrih časih. A pozor, zajadrajmo v spomine: smo se v starih dobrih časih zahvaljevali in menili, da se imamo super, ali smo tudi tarnali in obujali neke druge, boljše čase?

Včasih v situacijah ne vidimo nič dobrega. Zato očistimo svoj pogled ta teden (simbolično) in bodimo hvaležni. Osredotočajmo se na dobro, na prihodnost in predvsem prenehajmo metati stran svojega časa, svojega življenja, sebe. Ne premlevajmo preteklosti. Delajmo za boljšo prihodnost.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Je dovolj odlašanja?
  • Česa novega se boste lotili?
  • V čem uživate?     

UGODEN ČAS ZA:

  • Prenovo sebe in svoje okolice
  • Nove projekte
  • Samozavesten pristop

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Okolica vas bo cenila točno tako, kot vi cenite sebe. Kar oddajate, boste prejeli. Tako preprosto, a obenem radi pozabimo, da sami krojimo vse.

Število življenjske poti 2

Igrivo v nov dan. Saj veste, nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha. Kar mi včasih doživljamo kot celo dramo, morda niti ni nič posebnega.

Število življenjske poti 3

Za nič dolgoročnega se ne odločajte takoj na prvo žogo. Prespite, premislite, pozanimajte se. Nekaj verjetno ni ravno tako, kot se na prvi pogled zdi.

Število življenjske poti 4

Ne oklepajte se svojega načina delovanja. Morda lahko, samo enkrat, poskusite drugače. Saj lahko takoj jutri spet delujete po starem.

Število življenjske poti 5

Čustva bodo glasnejša, zato jim nikakor ne kljubujte. Bodite romantični tudi sami do sebe. Zaupajte, da vas v življenju še veliko lepega čaka.

Število življenjske poti 6

Nekoliko bolj resnobni bi lahko bili te dni. Izbirajte tisto, kar je preverjeno dobro za vas, saj izbirate dolgoročno. Česa si vsak dan, za 10 let, želite?

Število življenjske poti 7

Zahtevni ste do sebe, sedaj pa se učite še sprejemati dobro zase. Podjetno v nove projekte, v katerih bosta samozavest in suverenost nagrajena. 

Število življenjske poti 8

Čas je za nagrado in prepoznavnost. Morda ste pa mnogo bolj spoštovani, kot se sami zavedate? Naj vam prenizek ego ne nagaja. Dragoceni ste.

Število življenjske poti 9

Odločajte se za nekaj novega. Kako ste vi lahko nova, drugačna, bolj samostojna oseba? Zaupajte v svoje sposobnosti, danes in vedno.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM; www.lili-sorum.com

Preberite še: