Numeroskop: Avgusta bomo lažje dosegali svoje cilje in se hitreje odločali

Preberite numeroskop za obdobje od 2. – 8. avgusta 2021. 

Numeroskop: Avgusta bomo lažje dosegali svoje cilje in se hitreje odločali (foto: profimedia) profimedia
2. 8. 2021

Lekcije 31. tedna:

Ko se odločimo, energija sledi, nato pa smo znova na vrsti mi. Potrebno se je pomujati, da bi dosegli svoje cilje. Nauk pa se včasih skriva v obratnem: v izpuščanju tistega, ki ne deluje.

Avgusta bomo lažje dosegali svoje cilje in se hitreje odločali. Včasih je zelo pomembno prepoznavati kaj deluje in kaj ne ter česa si morda več ne želimo. Zatorej bodite čuječi in opazujte sebe. Včasih se naše želje in potrebe ter obveze spremenijo brez da bi mi sami to opazili.

Avgust bo mesec spreminjanja prioritet in vrednot. Predvsem pa odločnosti in dviga odličnosti. Govorimo o času hitrejšega manifestiranja – zato previdno komu namenjate energijo in pozornosti. Morda pa lahko za nekaj časa prenehate z določenimi projekti, da bi se posvetili bolj perečim temam. Mnogokrat si preprosto preveč naložimo naenkrat.

Vedno znova sebe sprašujte česa si želite in zakaj.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Česa ste si želeli otrok?
  • Česa si želite zase kot staro osebo?
  • Kaj si želite doseči – doživeti preden umrete?

UGODEN ČAS ZA

  • Preseganje strahov iz otroštva
  • Premagovanje ovir in omejitev
  • Nove ideje in rešitve

Katero je vaše število življenjske poti? Kliknite tukaj.

Število življenjske poti 1

Vaši temelji bi lahko bili zamajani. Sprejmite tovrstno dogajanje s hvaležnostjo saj vam pomaga razumeti kje potrebujete več pozornosti in osebnostne rasti. 

Število življenjske poti 2

Čustven teden je pred vami. Bolj kot boste sebe zatirali, krepkejše zaušnice vam bo dajalo življenje. Ne podrejajte sebe potrebam drugih. Ljubeče poskrbite za sebe.

Število življenjske poti 3

Tisti deli življenja, ki bi jih lahko opisali kot kaotične, bodo nenadoma dobili več smisla. Ne trudite se (več) sebe (zaman) razložiti tistim, ki vas ne želijo razumeti. 

Število življenjske poti 4

Podjeten teden se vam obeta, zato zavihajte rokave že takoj v ponedeljek zjutraj. Postavite si dosegljive cilje in jih seveda krepko dvignite. Ja, le zakaj pa ne?

Število življenjske poti 5

Radi vam očitajo vašo potrebo po svobodi in vam zatrjujejo, da je nekaj narobe s tem. Vse bolj boste občutljivi na takšne osebe. Iščite sebi podobne, da bi lahko bili vi.

Število življenjske poti 6

Notranji mir izvira in občutka notranje moči in suverenosti, na kateri ste letos veliko delali in dosegli. bodite ponosni nase. Naj vam to da nov zagon ta teden!

Število življenjske poti 7

Je že res, da pogovor lahko vse reši, a le in zgolj kadar se obe strani pogovarjata. Če imate občutek, da govorite steni, ne izgubljajte več svoje energije.

Število življenjske poti 8

Neverjetno kreativna energija vas obdaja, ki jo usmerite v sebe in ne zgolj v uresničevanje tujih želja. Pomembno je pravo ravnovesje. Pomembni ste.

Število življenjske poti 9

Ko smo odzemljeni, kot temu radi rečemo v tem času, ne moremo manifestirati saj je energije usmerjena v eter namesto v materialno realnost. Prizemljite se.

Tekst: Lili Sorum; www.lili-sorum.com

 Preberite še: