AVGUST - čas hitrejšega manifestiranja

Avgust bo vse prej kot počasen mesec. Lažje bomo dosegali svoje cilje in se hitreje odločali.

AVGUST - čas hitrejšega manifestiranja (foto: Pexels) Pexels
1. 8. 2021

Zdaj je zelo pomembno prepoznavati kaj deluje in kaj ne ter česa si morda več ne želimo. Zatorej bodite čuječi in opazujte sebe. Včasih se naše želje in potrebe ter obveze spremenijo brez da bi mi sami to opazili.

Avgust 2021 bo mesec spreminjanja prioritet in vrednot

Predvsem pa odločnosti in dviga odličnosti. Govorimo o času hitrejšega manifestiranja – zato previdno komu namenjate energijo in pozornosti. Morda pa lahko za nekaj časa prenehate z določenimi projekti, da bi se posvetili bolj perečim temam. Mnogokrat si preprosto preveč naložimo naenkrat.

Nasvet meseca: Vedno znova sebe sprašujte česa si želite in zakaj.

Stabilnost ali rast

Zdelo se bo, da več ne vemo, česa si želimo. Želeli si bomo spremembe, ampak obenem življenja kot je bilo. Kot bi želeli obenem stopiti naprej in nazaj. Zato je zelo pomembno, kaj je tisto, kar vas polni, krepi in v kateri smeri si želite rasti, razvijati in uspeti.

Strahovi preteklosti in prednikov

Vse več raziskav dokazuje, da se v našem DNK nahajajo zapisi travm naših prednikov. Leto 2020 je na nek način pritisnilo na strah pred smrtjo, pred vojno in groznim trpljenjem, kar bi lahko razložilo drastične reakcije nekaterih (nakupi 50 kg moke itd.). Avgusta sicer ne govorimo o podobno močni energiji, a vseeno bi se lahko pojavil nepojasnjen strah in dvomi. Če se vam to zgodi, si pomagajte z dejstvi in se tako umirite.

Polaganje novih temeljev

So dnevi, ki nas podpirajo v polaganju novih temeljev. Avgusta se bo pokazalo kateri temelji našega življenja so trhli in kateri odnosi so v zadnjem času zgnili. Ne bojte se trenutkov resnice, saj vam pomagajo živeti bolj avtentično. Kaj ni bolje poznati resnico, čeprav boli, kot živeti v laži?

Ne zamudite novega zagona

Avgusta bomo lažje dosegali svoje cilje in se hitreje odločali. Zdaj je zelo pomembno prepoznavati kaj deluje in kaj ne ter česa si morda več ne želimo. Zatorej bodite čuječi in opazujte sebe. Včasih se naše želje in potrebe ter obveze spremenijo brez da bi mi sami to opazili.

Obdajajo nas močne energije števila 8

Celoten avgust bo mesec močnih energij, zato nam impulzivnost ne bo neznana. Izbirajte tisto, česar si dolgoročno želite v življenju. Obstaja možnost, da bi zapadli v dramo, strah, dvome preteklosti in potrebo po dokazovanju svojega prav. Ego nam bo definitivno nagajal v tem času.

Ringa ringa raja, ego nam spet nagaja

Ego se bo oglasil, pretkano zakrinkan v občutek potrebe po pravičnosti. Naj vas ne preseneti, če bodo nenadoma osebe, katere sicer nimajo besede v vašem življenju, pričele zahtevati od vas, da ste jim bolj podobni. Bodimo v vsakem trenutku čuječi in se potrudimo ne biti podobno zahtevni. Vsak se sam za sebe odloča in izbira. Tako drugi kot vi, vsi imamo to pravico. Prišli bodo dnevi, v katerih bomo težje sprejemali drugačnost, za katero bi lahko menili, da je škodljiva.

Čas je za korak naprej

Korak naprej se prične z odločitvijo. Z izbiro. Bližamo se letu 2022, ki bo še posebej močno. Odločajmo se kvalitetno. Izbirajmo pot, ki prinaša mir, ljubezen, zdravo povezanost in višji namen. Izbirajte tako, da si boste čez dvajset let hvaležni in ponosni nase.

www.lili-sorum.com

Z Ljubeznijo za vas, LiLi SoRuM

Poglejte si še: