Numeroskop: Opazujte, katere besede uporabljate

Preberite numeroskop, ki ga je zapisala numerologinja Lili Sorum za teden od 12. do 18. septembra. 

Numeroskop: Opazujte, katere besede uporabljate (foto: shutterstock) shutterstock
12. 9. 2022

Lekcije 37. tedna: 

Resnica osvobaja, a kaj, ko je vedno obogatena z našim lastnim pogledom. Enako je tuja resnica prepletena z njihovimi čustvenimi zapisi. Zato imamo včasih občutek, da govorimo dva zelo različna jezika, čeprav uporabljamo iste besede. 

Besedni zaklad je dragocenost. Vemo pa, da običajno uporabljamo večinoma vedno le ene in iste izraze. Kakšno je vaše izrazoslovje? Je barvito, je izrazno, je opisno, je hladno, je strastno...?

Opazujte, katere besede uporabljate, saj z njimi kreirate svojo realnost. Z njimi tvorite pogovor, ki je temelj vsakega odnosa. Kaj poleg besed izberete, da bi sporočilo dostavili na najmočnejši način? Svojim najdražjim tako lahko poveste, da jih imate radi, lahko jim ob tem podarite prelep cvet ali pa storite nekaj praktičnega in jim pomagate. 

Izražamo se na različne načine, zato se včasih tudi napačno razumemo. Predvsem v romantičnih odnosih je zelo pomembno prepoznavanje načina izražanja obeh oseb. Morda vam nekdo neumorno izraža naklonjenost, a ker ni na način, kot bi si želeli, se morda počutite zanemarjeni.

Vse se vedno prične pri sebi. Opazujmo sebe, svoj besednjak ter energijo, ki jo oddajamo. Prepoznavajmo česa si želimo več v odnosih, ki tvorijo naš vsakdan – kar pomeni tudi v interakciji s sosedi, sodelavci, sošolci, ljudmi v našem življenju. 

Resnica je res ena. A razložena je na več različnih načinov.

Tokrat negujemo svojo lastno resnico. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

Ste zgovorni?
Kdaj se zaprete v sebe?

Komu vse zaupate?

UGODEN ČAS ZA:

Učenje tujega jezika

Drugačen način komuniciranja

Objem 

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.  

Število življenjske poti 1

Skrivnost uspeha leži v drugi plati zgodbe ali nenavadni drugačnosti. Nikakor ne vztrajajte pri svojem prepričanju ta teden. Bistvo trenutno leži vašim očem skrito.

Število življenjske poti 2

Bujna domišljija ali buren odziv bi vas lahko ukanila. Nekaj ni tako kot vi sedajle menite, da je. Ne skrbite, skrivnost se bo pravočasno razkrinkala. Dobili boste odgovore. 

Število življenjske poti 3

Ne bojte se lastne sence. Naj vam domišljija ne nagaja v tem času. S senco ni nič narobe – lahko vas zaščiti pred opeklinami. Ne bojte se pravzaprav samih sebe. Močni ste.

Število življenjske poti 4

Dogodki bodo preskušali vašo potrpežljivost. Ne umaknite se, ne trmarite in ne vztrajajte na svojem za vsako ceno. Nič, prav nič ni narobe s tem, če se kdaj zmotite. 

Število življenjske poti 5

Lahko bi se prebudilo hrepenenje o bližini ali več nežnosti. Zelo pomembno je, da ste sami do sebe nežni in strpni, predvsem pa ne bežite pred močnimi čustvi.

Število življenjske poti 6

Ne racionalizirajte svojih čustev. Ne utemeljujte, ne raziskujte. Resnica je kot je. Dejstva so kot so. Vi ste ko ste. Kaj je pravzaprav potrebno spremeniti? Saj veste odgovor.

Število življenjske poti 7

Ne bojte se lastne odločnosti in novega zagona, ki se prebuja znotraj vas. Bodite odločni, da ste odločni in ne more vam spodleteti – karkoli! Zdaj je čas za korak naprej.

Število življenjske poti 8

Ničesar ne počnite na silo. Zdaj ni čas za nespametno trmarjenje. Kaj vam samo življenje sporoča? Katere poti se pojavljajo same od sebe? Poslušajte. Sebe in vesolje. 

Število življenjske poti 9

Preteklost se v resnici ne ponavlja. Tudi vi se v resnici ne ponavljate. Četudi bi se pojavil tak občutek, se ga preprosto znebite tako, da načrtujte prihodnost. Kakšna bo?

Preberite še: