Numeroskop: Sprejmimo negativne dogodke tega tedna kot darilo. Vse ima svoj namen.

Preberite numeroskop za teden od 24. do 30. oktobra 

Numeroskop: Sprejmimo negativne dogodke tega tedna kot darilo. Vse ima svoj namen. (foto: profimedia) profimedia
24. 10. 2022

Lekcija 43. tedna

Oktobra padajo maske, teden pred nami pa prinaša že okus po novembru. 

Resnica je potrebna za rast, za zrelost in naš osebni ter duhovni razvoj. V laži ne moremo rasti in se razvijati. V zlagani energiji ne moremo dihati in pristno živeti. Obstajajo trenutki, ko resnica zaboli, saj razočara. A kaj ni bolje vedeti pri čem smo, kot živeti v iluziji?

Sprejmimo morebitne negativne dogodke tega tedna kot darilo. Tudi sami se potrudimo raziskovati svojo resnico in obrambne mehanizme, saj se bodo seveda sprožili. Svet ni uperjen proti vam. Življenje ni slabo, vse ima svoj namen. Odkrijmo tančico skritega, da bi v polnosti živeli. To nikakor ne pomeni, da bodo nova spoznanja le negativna. Presenečeni bi bili, kako zelo težko včasih sami sebi priznamo, da smo ekselentni. 

Vzemite si več časa za sebe, za sprehod v barviti naravi in za odnos s seboj. Kdaj ste sami sebi postavili vprašanje: kako si… in si prisluhnili?

Upoštevajte sami sebe in druge. To je zlata srednja pot.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kdo ste, ko vas nihče ne vidi in ne sliši?
  • Kaj je sprejemljivo, če vas nihče ne bi pri tem ujel?
  • Kakšne osebe sestavljajo vaše življenje?
  • Katere navade vas krepijo?
  • Ste srečni in izpolnjeni?

UGODEN ČAS ZA:

  • Učenje in branje knjig
  • Osebno in duhovno rast
  • Zgladitev nesporazuma

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.  

Število življenjske poti 1

Energija zavlačevanja ali prelaganja bo popustila. Določene komplikacije ali kar vi dojemate kot oviro, bodo poniknile. Odločno delujte in izbirajte novo.

Število življenjske poti 2

Ne bojte se prepoznavanja globin in resnice. Osebe, ki odhajajo, ustvarjajo prostor tistim, ki so na vašem nivoju. Čakata vas zdravljenje in povračilo. 

Število življenjske poti 3

Odločajte se za novo in tisto, kar vam prinaša več neodvisnosti. A to ne pomeni, da izbirate osamljenost. Odprite se pravim osebam.

Število življenjske poti 4

Deležni boste dragocenega nasveta in pomoči, a pojavila se bosta na nenavaden način. Možno, da ju boste razumeli šele čez nekaj časa.

Število življenjske poti 5

Izvirnosti vam ne bo primanjkovalo. Uporabite kreativno energijo, da bi našli nove rešitve. Bodite pazljivi, da ne boste ''našli'' nove težave (pomežik).

Število življenjske poti 6

Nekoliko bolj z nogami na tleh bi se morali počutiti v tem tednu. Lažje se boste bolj praktično, celo morda nekoliko bolj pravično, odločali. 

Število življenjske poti 7

Spremembe so na vidiku, zato se kaj hitro lahko zgodi, da boste izvedeli nekaj, kar bo vas ali vaše življenje spremenilo v hipu. Drama ni potrebna.  

Število življenjske poti 8

Romantično obarvan teden pred vami, ki prinaša močnejše čustvovanje. Znate postaviti mejo na miren, zrel in primeren način – tudi sebi?

Število življenjske poti 9

Nihali boste med občutki in informacijami racionalnega uma. Kaj je prav in kaj je narobe vam bo razkrilo samo življenje. Prisluhnite večji sliki, ne le trenutku.