Numeroskop: Energija tega tedna nam bo pomagala prepoznati, kaj o sebi verjamemo

Numeroskop za teden od 26. 4. do 2. 5. 2021 je precej dinamičen.

Numeroskop: Energija tega tedna nam bo pomagala prepoznati, kaj o sebi verjamemo (foto: shutterstock) shutterstock
26. 4. 2021

Lekcije 17. tedna:

Premetavanje sem ter tja po valovih življenja prinaša nevarnost čeri in obenem možnost najlepših oblik morskih valov. Nič ni le dobro ali le slabo. Znova so pred nami lekcije sprejemanja tistega, na kar se zdi, da nimamo vpliva. Vpliv vedno imamo. Nase.

Le vi ste vi in to je vaša največja moč. Na internetu (in drugod) lahko dnevno preberemo kopico spodbudnih misli, citatov, navdihov. Nekateri se nas dotaknejo, nekateri spolzijo mimo nas, na nekatere še nismo pripravljeni, nekaterim preprosto ne verjamemo... 

Energija tega tedna nam bo pomagala prepoznati, kaj o sebi pravzaprav verjamemo. Bodite radovedni in sprašujte sebe o vsem. Raziskujte sebe. Svoje globine. Lastna prepričanja.

Obeta se nam zanimiv val energije, zaradi katerega bi se lahko odzivali zelo drugače, kot smo navajeni. Tako mi kot okolica. Bodimo zato odprti drugačnosti in jo tudi sami iščimo.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj je nasprotje vas
  • Kje so vaše meje
  • Česa se nikoli ne bi lotili

UGODEN ČAS ZA:

  • Osebnostno rast
  • Duhovne vaje
  • Poslovne odločitve

Število življenjske poti 1

Prvi potreben korak je sprejemanje stanja kot je in nato odločitev česa si ne želite več. Bodite bolj odločni do preteklosti za lepšo prihodnost.

Število življenjske poti 2

Dvignite pričakovanja za sebe s strani okolice. Ne spreminjate pričakovanj, spremenite osebe, od katerih dobro pričakujete.

Število življenjske poti 3

Povezujte se z osebami, ki vas razumejo in podpirajo. Bodite pa odprti razmišljanju različnih od vas, saj vas učijo novega.

Število življenjske poti 4

Naj vas nepričakovano ne vrže iz tira. Bodite sami sebi zvesti, a vseeno odprti drugačnosti. Strah ima velike oči, saj veste. Noter pa…

Število življenjske poti 5

Kaj se vam vedno znova ponavlja v življenju? Kaj vas vedno znova iritira? Kakšno sporočilo vam prinaša? Morda pa ima svoj namen.

Število življenjske poti 6

Občutek svobode vam lahko pomaga pri nenavadni izbiri, katere od sebe ne bi pričakovali. Si boste drznili nekaj novega ali boste ohranili staro?

Število življenjske poti 7

Čustva so naš notranji smerokaz, zato jih posebej sedaj ne zatirajte. Bodite zvesti sebi, bodite nežni do sebe. Kaj pravi vaše srce? Česa vas prosi?

Število življenjske poti 8

Vsi imamo le nam lastne sposobnosti zato bodite ponosni na sebe. Opažali boste kako se lahko dvignete nad nižje energije. Razčiščujte.

Število življenjske poti 9

Dvom vase nam je vsem poznan. V temu času prisluhnite svojim največjim kritikam drugih. Opisujete nemara sebe? Se prepoznate?

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite še: