Numeroskop: Ta teden bodite maksimalno odločni

9. 7. 2024
Deli
Numeroskop: Ta teden bodite maksimalno odločni (foto: Shutterstock)
Shutterstock

Numeroskop od 8. do 14. julija 2024 (28. teden) 

Osemindvajseti teden prinaša več domiselnosti, ambicioznosti in pa želje po napredku. Seveda pa nam prav nihče ne more brati misli, zato bo ključnega pomena, da znamo primerno izraziti svoje mnenje, stališče, želje in potrebe ter predvsem meje. Prvi korak je, da jih temeljito analizirate, za kar je bil 7. 7. naravnost fantastičen.

Če vi ne veste natančno, kaj je cilj in namen, kako naj bi ju dosegli? Če pridemo v restavracijo in ne znamo povedati katero jed bi, le kako naj nam torej ustrežejo?

Energija tedna nas torej podpira pri več odločnosti in učinkovitosti, predvsem na področju odnosov. Zdaj je pravi čas, da ste bolj nežni in receptivni, pa tudi odločni in dosledni, kadar so vaše meje kršene. 

Ko zaupate v sebe, ne dvomite, da je življenje uspeh, čeprav vam ne uspe prav vse, česar se lotevate. Kadar dvomimo vase, dojemamo življenje kot borbo in večni poraz, čeprav večinoma uspevamo dosegati zadano.

Dogodki, ki bi nas utegnili zmotiti, so se zgodili zato, da bi nas zdramili iz našega dremeža ali dvoma. Glavo gor! Kako lahko svojo samopodobo izboljšate?    

NAPOTEK TEDNA

Edino merilo, ki je pomembno, je vaše merilo. Zakaj se torej merite po tujih standardih? 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kaj je bilo najtežje, kar ste storili v življenju?
  • Zakaj je bilo težko?
  • Ste ponosni sami na sebe?
  • Kdo je najbolj ponosen na vas?

 UGODEN ČAS ZA

  • Krepitev samopodobe
  • Postavljanje meja
  • Večjo produktivnost
  • Novo poslovno sodelovanje

Formula za izračun Števila življenjske poti: seštejte svoj datum rojstva

Primer: oseba rojena 8. 12. 1981:   8 + 12 + 1981= 2001 = 3

Ta oseba ima Število življenjske poti 3.

 

Število življenjske poti 1

Ne trudite se prisiliti z Razumom prevladati čustvom. Nikakor Vam ne bo uspelo. Previdnost je modrost, a vseeno prestrašenost je tista, zaradi katere bi želeli kar raje nekaj novega, namesto da bi se soočiti z Realnostjo.

Število življenjske poti 2

Življenje Vas bo opomnilo kaj Vam največ pomeni, kaj nosi Vaša duša v srčku. Prav je, da sledite temu vzgibu, kajti le tam Vas čaka sreča. Vaše sanje so Vaše. Ne potrebujete dovoljenja prav nikogar, da bi bili srečni.

Število življenjske poti 3

Vaša notranjost je lahko zelo ranljiva in občutljiva, zato se potrudite opraviti čistko. Navade, osebe in situacije ali odnosi, ki Vas ne spoštujejo ter ne krepijo naj ne bodo več del Vašega življenja. Vso pravico imate živeti kot želite.

Število življenjske poti 4

Prisluhnite dobronamernemu komentarju in ne bodite trmasti. Vaša vztrajnost je sicer lepa čednost, a trenutno Vam ne koristi, temveč Vas pravzaprav zadržuje na mestu, kjer resnično nimate več kaj iskati. Pokukajte drugam.

Število življenjske poti 5

Kadar se Vam utrne 'odtrgana'; zamisel, ji prisluhnite, četudi Vaš Razum odkimava, da je morda nemogoče. Vsi izumitelji so verjeli, da ni mej, zato so sledili sanjam. Za Vas je tokrat pomembno, da storite enako. Zaupajte.

Število življenjske poti 6

Dovolite si biti otročje navdušeni nad seboj in nad življenjem. Pomembno je, da ne dovolite okolici in tempu vsakodnevnih obveznosti, da bi uničili Vaš sijaj. Čudoviti ste. Sedaj je Vaš teden. Uživajte v njem. Brez krivde.

Število življenjske poti 7

Ne ozirajte se nazaj, če greste naprej. Preteklost je učiteljica in ne napoved prihodnosti. Ne boste stopili znova v isto vodo, ker je vmes preteklo nekaj časa (in vode) ter spremenili ste se. Zaupajte vase. Nov dan je tu.

Število življenjske poti 8

Obdobje rasti in ekspanzije. Življenje Vam ponuja vse, kar želite. Torej, na katerih področjih in kako si želite rasti? Znate podrobno definirati? Če ne znate, potem Vam tudi Vesolje/Bog/Življenje ne more tega dostaviti.

Število življenjske poti 9

Čustva bodo vodila po poti spominov in preteklosti. Bridke izkušnje so učiteljice in ne prekletstvo. Prerežite vezi z osebami, ki črpajo Vašo energijo. Razumem, da si želite njihove pozornosti, a tak odnos ni dober za Vas.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala LiLi SoRuM,

avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach, www.lili-sorum.com

Preberite si še:

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu