Numeroskop: Teden pred nami bo preizkušal naše vrednote in prioritete

Preberite numeroskop za ta teden. Kaj vam prinašajo številke?

Numeroskop: Teden pred nami bo preizkušal naše vrednote in prioritete (foto: shutterstock) shutterstock
23. 5. 2022

Lekcije 20. tedna

Ko slišimo, da je potrebno postaviti meje, največkrat pomislimo na meje, ki jih postavljamo drugim. Kaj pa postavljanje mej sebi? Jih znate postaviti?

Meje so mnogo več kot le ograja med mojimi in tvojimi ovcami. Meje so tudi tiste zdrave navade in izbire, ki jih izbiramo zase. Kako sami regulirate svoje odločitve, ko vas nihče ne vidi ali kadar menite, da vas ne bodo zasačili?

Teden pred nami bo preizkušal naše lastne vrednote in prioritete. Ste mož besede, ali ste druga oseba za zaprtimi vrati? Poudarek je na načinu komunikacije - tiste s seboj. Kako ravnate s seboj kadar ste jezni ali razočarani ter kako kadar naj bi bili ponosni nase?

Učimo se zdrave ljubezni do sebe, zato naj nas ogledala – torej dogodki v temu tednu, morda komentarji, prebliski, ki jih bomo deležni – ne presenetijo. V bistvu so namenjena kot odraz našega odnosa do sebe, ki je lahko preveč strog, preveč popustljiv, morda celo popolnoma samo svoj, saj se mnogi s tem sploh ne ubadajo. Okolica nam sporoča kdaj in kako nismo najbolj primeren sopotnik v življenju sami sebi. Sami s seboj smo 100% vsak trenutek v odnosu od trenutka rojstva do smrti. 

Obeta se nam zanimiv teden, poln malo bolj nagajivih trenutkov, ki prinašajo tudi nekaj zabavnih preobratov. 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kdo ste, ko vas nihče ne vidi?
  • Katerega dela sebe morda sami ne vidite?
  • Kako sebi postavite meje?

UGODEN ČAS ZA

  • Bolj zdrav notranji samogovor
  • Več časa za sebe
  • Pogovor spodobnimi osebami

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Izrazite sebe sebi. Morda zveni nenavadno, a včasih se pozabimo sami s seboj pogovoriti. Je kakšen del sebe, ki ga ne razumete?

Število življenjske poti 2

Okolica vam ne želi nič hudega. Morda vam sporoča zgolj, da ste v določeni situaciji bili predolgo časa potrpežljivi ali pasivni. 

Število življenjske poti 3

Spremenite svoj pogled nase in okolica okoli vas se bo spremenila. Vedno se prične pri nas samih. Kako ste vi lahko do sebe bolj...?

Število življenjske poti 4

Z Ljubeznijo zajemite vse, kar vas plaši. Objemite negotovost in pa potrebo po varnosti. Boste videli kako se bodo strahovi pričeli topiti.

Število življenjske poti 5

Želja po odgovorih in zagotovilu, ali celo napovedi prihodnosti, je le zakrinkano vprašanje: Česa si vi želite? Zakaj? Kdaj?

Število življenjske poti 6

Odločnost je vedno dobrodošla, a naj bo posledica odločitve, ne vzgiba ali le odziva. Vas je nekdo pojezil? Počakajte z odločitvijo.

Število življenjske poti 7

Kdaj ste na zadnje ljubeče presenetili sebe? Radi ste prestrogi do sebe, mnogokrat zelo nepopustljivo sledite ciljem. 

Število življenjske poti 8

Obdaja vas sveža, nova energija, s katero se lotevajte svežih in novih projektov. Kaj vam okolica sporoča? Morda se malo slabše vidite.

Število življenjske poti 9

Odločitve so sestavni del življenja, zato jih nikakor ne prepuščajte v rokah drugih. Kje morda malo predolgo omahujete? Zdaj je čas. 

Tekst: LiLi SoRuM; www.lili-sorum.com

Preberite tudi: