Numeroskop: Vsak dan smo lahko boljša oseba kot smo bili dan poprej.

Preberite numeroskop od 31. 10. do 6. 11. 2022. 

Numeroskop: Vsak dan smo lahko boljša oseba kot smo bili dan poprej. (foto: shutterstock) shutterstock
31. 10. 2022

Lekcije 44. tedna

Prehod v november bo umirjen. 44. teden prinaša energijo Zemlje, ter čudovito komplementira mojstrsko leto 22 z mojstrskim mesecev 11 (november). Kratko in jedrnato: čas je za nadgradnjo.

Vsak dan smo lahko boljša oseba kot smo bili dan poprej. A kaj, ko večinoma lovimo praznike, ponedeljke, položnice, obveznosti in si le redko vsak dan vzamemo kvaliteten čas za sebe in svojo rast.

Mnogokrat mi zaupate, da vas je prešinil uvid, a mu niste zaupali in ste na koncu obžalovali, saj je imel notranji glas prav. Naj opozorim znova, da bo intuicija novembra močnejša in glasnejša. Včasih vas skrbi, da intuicijo zamenjujete s strahom ali domišljijo. Uvid je vedno miren. Intuicija je pravzaprav preblisk, predaja informacije in kot takšna ni čustveno obarvana. Medtem pa sta strah in želja bolj emotivna.

Dogodki tedna pred nami nas opominjajo, da se z mislijo in namenom prične. Nato pa naj sledi akcija, oziroma izvedba. Močno število 44 nas podpira v dolgoročnih izbirah in odločitvah ter aktivnosti. Energija teh dni krepi odločnost in spodbuja dvig kvalitete.

Bodite boljši človek kot ste bili včeraj in svetu boste ponudili največje darilo.

VPRAŠANJA V POMOČ

Kdo ste bili pred 10 leti?

Kako bi ocenili svoj duhovni razvoj v tem času?

Kdo si želite biti čez 10 let?

Kako želite doseči svoj največji uspeh?

Saj veste, da vas veliko lepega še čaka?

UGODEN ČAS ZA

Pomembno odločitev

Odločitev za krepko spremembo

Več odločnosti

Postavitev meje

Duhovno delo na sebi

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.  

Število življenjske poti 1

Ne trudite se prisiliti z Razumom prevladati čustvom. Nikakor Vam ne bo uspelo. Previdnost je modrost, a vseeno prestrašenost je tista, zaradi katere bi želeli kar raje nekaj novega, namesto da bi se soočiti z Realnostjo.

Število življenjske poti 2

Življenje Vas bo opomnilo kaj Vam največ pomeni, kaj nosi Vaša duša v srčku. Prav je, da sledite temu vzgibu, kajti le tam Vas čaka sreča. Vaše sanje so Vaše. Ne potrebujete dovoljenja prav nikogar, da bi bili srečni.

Število življenjske poti 3

Vaša notranjost je lahko zelo ranljiva in občutljiva, zato se potrudite opraviti čistko. Navade, osebe in situacije ali odnosi, ki Vas ne spoštujejo ter ne krepijo naj ne bodo več del Vašega življenja. Vso pravico imate živeti kot želite.

Število življenjske poti 4

Prisluhnite dobronamernemu komentarju in ne bodite trmasti. Vaša vztrajnost je sicer lepa čednost, a trenutno Vam ne koristi, temveč Vas pravzaprav zadržuje na mestu, kjer resnično nimate več kaj iskati. Pokukajte drugam.

Število življenjske poti 5

Kadar se Vam utrne odtrgana zamisel, ji prisluhnite, četudi Vaš Razum  odkimava, da je morda nemogoče. Vsi izumitelji so verjeli, da ni mej, zato so sledili sanjam. Za Vas je tokrat pomembno, da storite enako. Zaupajte.

Število življenjske poti 6

Dovolite si biti otročje navdušeni nad seboj in nad življenjem. Pomembno je, da ne dovolite okolici in tempu vsakodnevnih obveznosti, da bi uničili Vaš sijaj. Čudoviti ste. Sedaj je Vaš teden. Uživajte v njem. Brez krivde.

Število življenjske poti 7

Ne ozirajte se nazaj, če greste naprej. Preteklost je učiteljica in ne napoved prihodnosti. Ne boste stopili znova v isto vodo, ker je vmes preteklo nekaj časa (in vode) ter spremenili ste se. Zaupajte vase. Nov dan je tu.

Število življenjske poti 8

Obdobje rasti in ekspanzije. Življenje Vam ponuja vse, kar želite. Torej, na katerih področjih in kako si želite rasti? Znate podrobno definirati? Če ne znate, potem Vam tudi Vesolje/Bog/Življenje ne more tega dostaviti.

Število življenjske poti 9

Čustva bodo vodila po poti spominov in preteklosti. Bridke izkušnje so učiteljice in ne prekletstvo. Prerežite vezi z osebami, ki črpajo Vašo energijo. Razumem, da si želite njihove pozornosti, a tak odnos ni dober za Vas.

Tekst: Lili Sorum

Preberite tudi: