Numeroskop: Z upanjem na drastično spremembo, izgubljamo dani trenutek

Preberite numeroskop, ki ga je zapisala numerologinja Lili Sorum za teden 3. do 9. oktobra.

Numeroskop: Z upanjem na drastično spremembo, izgubljamo dani trenutek (foto: shutterstock) shutterstock
3. 10. 2022

Lekcija 40 tedna :

Občutek varnosti mnogokrat nadomesti občutek navajenosti ali podoživljanje poznanega. Mnogim ravno rutina nudi okvirje, v katerih odlično funkcionirajo. Nekateri pa se otepajo vsega, kar jih spominja na okove.

Lažen občutek varnosti je prepričanje, da nekaj vemo. V resnici ne vemo, kaj jutrišnji dan prinaša. Iskreno povedano, ne vemo kako se bomo mi spremenili ali druga oseba. Pravzaprav pa z oklepanjem obstoječega kot je, ali upanjem na drastično spremembo, pravzaprav izgubljamo dani trenutek.

Zato bo življenje ta teden poseglo vmes. Morda se nam ne bo zgodilo nič posebnega, a v naši notranjosti se vijaki mehanizma, kaj je za nas varnost, spreminjajo. Nekateri boste to lahko doživeli kot napad tesnobe ali negotovosti, drugim se bo zazdel vsakdanjih siv in dolgočasen. 

Oktober je vedno mesec, ki je pikanten. "Spajsi", dragi moji. Gradniki našega življenja bodo deležni pekočega dodatka.

Štirideseti teden pred nas postavlja vprašanje: česa vas je najbolj strah? Tisto, čemur se najbolj upirate, naj bo prvo na vrsti.  

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Se počutite varne?
  • Komu najbolj zaupate?
  • Kdo je najbolj zanesljiva oseba v vašem življenju?
  • Na koga se lahko zanesete? 

UGODEN ČAS ZA:

  • Krepitev zdravja
  • Delo na fizičnem telesu
  • Duhovno delo s predniki
  • Premagovanje strahu

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.  

Število življenjske poti 1

Nihanje je normalno, saj ste živi. Naj pa vas ne preslepi. Nič ni večnega, zato se ničesar ne oklepajte, a obenem se dirkajte proč. Saj bežite pred seboj. 

Število življenjske poti 2

Ljubezen do sebe je ključ, in odgovor na vse, kar bi vas lahko ta teden pestilo. Kako se lahko vi do sebe obnašate kot svoj največji oboževalec?

Število življenjske poti 3

Jasno se bo pokazala resnica – in to na nepričakovanem področju. Le od vas bo odvisno ali boste dovolj pozorni, da jo boste že sedaj prepoznali. 

Število življenjske poti 4

Ko smo odločni, smo odlični. A vse, kar predolgo traja, se lahko tudi pokvari. Kje je v vašem življenju potrebna sprememba? Drznite si! Čas je prišel. 

Število življenjske poti 5

Ste v ciklu zdravljenja, spuščanja in preobrazbe, da bi se lahko lahko, kot lotusov cvet, znova odprli. Kar pogumno, samo še malo, pa bo.

Število življenjske poti 6

Vsak dan je lahko nov začetek, če se le tako odločimo. Le na vas je ali bo to nov začetek, ali nova ponovitev poznanega. Kako boste izbrali?

Število življenjske poti 7

Pogovor bi vam lahko zelo pomagal pri odločitvi. Najverjetneje pa vam bo življenje sedaj pokazalo česa si ne želite (več). Dajte si čas. 

Število življenjske poti 8

Sreča se vas drži – pa se vi držite sreče? Pred vami je ustvarjalen teden, ki bi v vas lahko prebudil dodatno igrivost. Naj pa vas domišljija ne ponese v dvom.

Število življenjske poti 9

Naj preteklost ne zasenči sedanjosti. Sanje imamo, da jih uresničimo in strah se rodi, da nam pomaga biti previdni. Poiščite zlato sredino med njima.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM, www.lili-sorum.com